Safari Kenia of Tanzania? Safarigids biedt zich aan.

Bewaar
Prijs o.t.k.
860 x bekeken sinds

Kenmerken

Land:
Afrika
Soort vakantie:
Verre reizen

Omschrijving

Droomvakantie... Safari in Kenia of Tanzania? Regel net als wij en vele andere tevreden klanten uw safari met Alphonce. Hij is een uitstekende, rustige, deskundige, vriendelijke en uiterst betrouwbare gids, die uw safari van A tot Z tot in de puntjes perfect regelt. Alphonce regelt het vervoer (kan van auto tot zelfs vliegtuig) met chauffeur en de mooiste lodges of tentenkampen voor een betaalbare prijs. Hij gaat zelf met u mee, respecteert uw privacy en is volledig bevoegd (zie vergunning en registratie in de bijgesloten foto's) en verzekerd. Zonder Alphonce hadden wij onze prachtige safari nooit kunnen realiseren. Ook andere uitstapjes zoals Wasini Island en Kilimanjaro climbing kan Alphonce voor u regelen. Aantal personen maakt hem niet uit, van stellen tot groepsreizen: elke klant is echt een klant voor Alphonce. Kijk voor meer info op de website, die wij voor Alphonce hebben gemaakt, zie link bij deze advertentie.

Gun deze local dat hij zijn gezin met kinderen kan onderhouden en gun uzelf een fantastische en betaalbare vakantie. Alphonce is honderden euro's goedkoper dan de veel te dure touroperators, welke laatste de locals nauwelijks laten meeprofiteren en al het geld weer terugsluizen naar Europa.

U kunt vanuit Europa via mail en telefoon al afspraken met Alphonce maken. Hij is uiterst betrouwbaar en haalt u op de afgesproken plek en tijd op. Het enige wat u zelf hoeft te doen is slechts een vliegreis naar Kenia of Tanzania te boeken en een hotel om vanuit daar uw safari te starten. Als u dat wenst kan Alphonce ook uw rit vanaf het vliegveld en uw hotel of andere accommodatie boeken. Hij krijgt dit veel goedkoper voor elkaar, omdat hij zijn land Kenia en ook Tanzania en de inwoners door en door kent. De prijsverschillen met de touroperators lopen zo op, dat Alphonce al gauw 50% goedkoper is en zelfs meer dan dat.

Zie: alphoncejajisafari.wordpress.com

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 februari 2013
  • Nivelles Enines (Waals-Brabant)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.