Zeer nette Compromis 777, vraagprijs 19.000€.

€ 19.000,00
Ophalen
123917sinds 27 jul. '22, 12:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeTourjacht of Cruiser
MateriaalPolyester
Lengte6 tot 9 meter

Beschrijving

Welke fervente zeiler of jong gezin wilt met dezelfde passie zorg dragen voor onze Compromis 777 (Aeolus)?
Dit zeiljacht biedt, in verhouding tot zijn lengte, enorm veel binnenruimte - ongezien voor zijn klasse. Het is een kwalitatief & oerdegelijk schip van Nederlandse makelij, bootwerf Zaadnoordijk. Het is een ideale dagzeiler en ook meerdaagse tochten zijn geen probleem.
Wij hebben de boot afgelopen jaren in uitstekende staat gebracht - met deze boot kan je nog jaren zorgeloos zeilen. Het is opstappen, trossen losgooien & zeilen.
Zo werd o.a.:
In 2019 het onderwaterschip aangepakt. De kiel werd kaal geschuurd en met een roestwerende coating van "De Ijssel" behandelt. Vervolgens werd de bestaande epoxycoating vernieuwd (3 lagen). Osmose heeft dus nooit een kans gekregen en zal het wellicht nooit krijgen.
De motor kreeg een grondig nazicht/revisie eind 2019.
In 2021 werden de ramen & de elektriciteitsdraden in de mast vervangen. Nieuwe navigatieverlichting (Aquasignal) & een ledspot voor het voordek. De bestaande handheld marifoon van Raymarine werd uitgebreid met een vast toestel ICOM (nog onder garantie) die gevoed wordt door een splinternieuwe antenne op de mast. De antennekabel in de mast werd eveneens vernieuwd.
Alle binnenverlichting werd omgebouwd naar LED.
Kortom, op onderhoud werd er nooit bespaard en dit kan aangetoond worden met foto's & de nodige facturen. Zelfs de kleinste rekening werd bijgehouden.
De boot is compleet, een stuurautomaat maakt deel uit van de inventaris, de fok is nagelnieuw - genua & grootzeil zijn in gebruikte staat.
De YANMAR 1GM10 start, zelfs bij koud winterweer, bij de 1ste klik en beschikt nog over al zijn paarden.
Onze Aeolus ging regelmatig op winterstalling; hij is vrij van nare geurtjes, dus geen diesel- noch vochtige geuren in de boot.
Deze Compromis 777 werd door de 1ste eigenaar particulier aangekocht. De BTW van 18,5% werd dus in 1992 betaald. De Aeolus is BTW vrij! Kopie origineel factuur beschikbaar!
Zoekertjesnummer: m1867911595