Angele, topbootje voor weinig geld

N.o.t.k.
Ophalen
542834sinds 26 okt. '21, 23:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeTourjacht of Cruiser
MateriaalPolyester
LengteTot 6 meter

Beschrijving

We kochten Angele als een echte knuffel. Een beetje met pijn in het hart laten we haar... Ideaal om te varen op de IJzer en de Noordzee tot in de Hollandse wateren. Dat kan je met een klein gezin met twee kids tot twaalf. Overnachten in de boot, koken in de cabine... korte vakanties zijn super. Het is een oude boot met charme, inmiddels zoeken we iets groters. Ideaal voor beginnende zeilers die nostalgie in het hart dragen. De zeilen zitten in het ruim, net zoals het kook- en het wasgerei. Het gaat om een
Triss Magnum, een 'monohull sailboat' ontworpen door de scandinaav Lars Hedberg en gebouwd door de ABC Fabrikerna tussen 1972 en 1981.

Altijd bereid om de boot te tonen of telefonisch af te spreken: 0497.30.41.56. Bel gerust. De technische fiche van de boot ziet er zo uit:

Alle zeilen zijn aanwezig en in gebruikte maar goede staat De boot meet zes meter, lang. De breedte schat ik op 2,4 meter. Er is geen moter, die moet u er bij kopen in occasie of nieuw. Er zijn vier slaapplaatsen: 2 volwassenen en 2 kinderen. Koopplek met twee gaspitten. Waterreservoir. Afwasbak. Vier zwemvesten en brandblusapparaat aanwezig. Tafel, opbergplaatsen goed voor kleine reizen. Anker aanwezig. Touwen voor de zeilen zijn binnenkort te vervangen. Autobatterij, radio, (geen marifoon), lichten werken behalve het licht van de mast. Dat moet hersteld worden. Momenteel betaal ik 1000 euro in de haven. Douche, parking, ligplaats, één maal per jaar er uit en afspuiten, wasmachine ter beschikking aan de kaai.
Zoekertjesnummer: m1765743371