De Macallan Harmony Collection Rich Cacao

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
€ 15,00
3637sinds 18 nov. '22, 14:17
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Jaar2021
EigenschappenVol

Beschrijving

Graag Bieden een eventueel ruil voorstel kan ook. Ik zoek de Macallan fine en smooth cacao travel edition n.b.met groen etiket/label en of Hibiki japanese blossom of bowmore 22 jaar aston martin of een ander voorstel staat vrij natuurlijk kan ik eens kijken of ik het wat vind. ;)

Ophalen nabij Arnhem Nederland of Thuis brengen tegen benzine kosten. Versturen is op eigen risico.. Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties misschien zit er nog wat anders tussen.

De eerste in een reeks limited-edition Macallan's gericht op duurzame verpakkingen. Een solide investering voor de lange termijn.

De Macallan Harmony Collection Rich Cacao brengt de wereld van whisky samen met de wereld van chocolade. Na een reis naar Spanje en ontmoetingen met meester-chocolatiers, probeerde The Macallan Whisky Maker Polly Logan een single malt whisky te maken met een diep, donker chocoladeprofiel dat perfect zou passen bij de rijkste chocolade. Gerijpt in sherry gekruide Europese eiken vaten en sherry gekruide Amerikaanse eiken vaten.

De Macallan Harmony Collection Rich Cacao wordt beschreven als de kleur van "geroosterde cacaobonen" en aroma's van "chocoladefondant, honing, eik, pittige limoen en gember". In de mond tonen van "donkere chocolade, honing, dadels, vanille en kaneel", eindigend "lang met rijke chocolade.
Zoekertjesnummer: m1911661376