Braveheart - Replica sword, signed by Mel Gibson (Oscar

€ 398,00
00sinds 17 mar. '23, 09:01
Deel via
of

Beschrijving

#PopCultureCollection #NewNoReservePriceCollection #NewExclusiveCollection

Persoonlijk gesigneerd door acteur Mel Gibson (William Wallace), dit zwaard van 101 cm is hetzelfde als in de film Braveheart (1995).
Het lemmet is 74 cm lang en is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, tweesnijdend. Gevest en pommel van gepolijst metaal, met leer omwikkeld handvat, ruwe lederen schede met riempje.

Deze handtekening is verzameld tijdens een signeersessie georganiseerd door de agent van de hier genoemde acteurs en actrice. Voor elke serie handtekeningen wordt een foto geschoten, afhankelijk van het item dat gesigneerd is.
Op elk object is een genummerd hologram aangebracht en dankzij dit hologram kunt u online de authenticiteit van deze handtekening verifiëren, evenals de datum en plaats waar deze plaatsvond.

Verzending met Chronopost of UPS vanuit Frankrijk.
Bij het verlaten van Frankrijk kan de levering worden verwerkt door een andere operator of de lokale postdienst.
Er zijn geen kosten te betalen als de levering plaatsvindt in de Economische Europese Gemeenschap: Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
Alle artikelen zijn verzekerd.

Frankrijk: expédition tarif réduit avec retrait en relais colis au plus près de l'adresse indiquée. Pour les objets au-delà de 200€ la livraison sera effectuée par le transporteur à l''adresse indiquée.

Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki. Klik op de link hieronder om naar de website van Catawiki te gaan
Zoekertjesnummer: a119317440