caravan te Wenduine

Zie omschrijving
212921sinds 21 mei. '22, 17:52
Deel via
of

Kenmerken

LiggingOverige
OmgevingAan zee
Extra'sTv, Zwembad, Internet, Speeltuin, Tuin

Beschrijving

Stacaravan te huur te Wenduine.

Deze caravan staat op de camping Sunpark in Wenduine en is de beste locatie aan de kust ,en is 1 van de grootste campings aan de kust waar je eigenlijk voor niks buiten moet (niet ver gelegen van Blankenberge, is 1 km van Blankenberge en 500 meter van het strand) er is ook om de 10 min tram vervoer ( enkel in de zomermaanden).
Het is een rustige buurt niet ver van zee en met verschillende mogelijkheden op de camping zelf. In de zomermaanden is er altijd wel iets te doen in het cafetaria.
Er is wifi in de caravan en er zijn 6 slaapplaatsen voorzien. Je kan de zetel uitrekken tot een slaapplaats voor 2 personen. 1 slaapkamer met dubbel bed en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden. De w.c. is ook apart. Er is ook mogelijkheid om te douchen in de caravan maar u vindt ook ruime douche's iets verderop. Voor 50 cent kan u daar douchen en dit wel 8 min. Er is ook een leuk winkeltje waar u veel verse producten kan halen ( enkel in de zomermaanden). En een wasserette vindt u ook op de camping. Er is ook een verwarmd zwembad waar u als gast op Sunpark gratis gebruik van kan maken in de zomermaanden. Een top camping voor kinderen.
Voor verdere info mag u altijd een mail doen op : tasj83@icloud.com of u mag bellen op het nummer: 0487/220089. Op zaterdag en zondag kan ik niet altijd antwoorden op berichten of telefoons.. Maandag zal ik iedereen beantwoorden die mij gemaild of gebeld heeft!
Er word steeds een waarborg van 150 euro gevraagd.
De prijzen verschillen in laag en hoog seizoen..
Prijzen hoogseizoen:
Enkel van zaterdag tot zaterdag!
Van zaterdag tot zaterdag 450 euro
exclusief waarborg van 150 euro
Prijzen laagseizoen:
55 per nacht
exclusief waarborg van 150 euro
Zoekertjesnummer: m1844644715