Baby zwembad play pool 122x25 cm

€ 5,99
Verzenden
€ 7,95
571sinds 18 jan. '22, 10:53
Deel via
of

Kenmerken

Lengte200 tot 400 cm
VormRond
ConditieNieuw
HoogteMinder dan 80 cm
Breedte200 tot 300 cm

Beschrijving

Heerlijk in je eigen zwembad met de kids spelen is het leukste wat er is. Zie je de (klein)kinderen al dolle waterpret hebben in jullie eigen zwembadje? Het enige wat er nog mist is een eigen zwembad.. Gelukkig ben je voor een zwembad kopen bij Summertoys aan het juiste adres! Het baby zwembad play pool 122x25 cm is een ideaal zwembad voor de kleintjes.

Het zwembadje is verkrijgbaar in een drietal verschillende kleuren. We hebben het zwembad in het blauw, groen en rood. Hierdoor zit er altijd wel een kleurtje bij waar jouw kindje dol op is. Het zwembad heeft een ronde vorm en in het design van het zwembadje is een reliëfdruk verwerkt. Verder heeft het een drietal opblaasbare ringen waardoor het kinderbadje stevig maar gemakkelijk op te blazen is.

Het zwembad is 122x25 cm hierdoor kan je hem overal wel kwijt. In de tuin, op je terras of zelfs op het balkon: het kan allemaal. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 140 liter en is gemaakt van 0.19 mm vinyl. Hierdoor zal het baby zwembad play pool 122x25 cm niet gauw kapot gaan. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, doordat je hem bijvoorbeeld niet op een geschikte zwembad ondervloer geplaatst hebt, dan kan je hem zelf eenvoudig repareren. Er wordt namelijk reparatiemateriaal met het zwembadje meegeleverd waardoor je het zwembad zelfstandig repareren kan.Summertoys.nl is jouw specialist in in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en diverse overige zomergoed.We make the summer great!
Zoekertjesnummer: a90546419