Intex opblaaszwembad met zitje 229 x 218 x 76 cm – blauw

€ 52,33
Ophalen of Verzenden
€ 10,95
31sinds 16 mar. '23, 15:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Maak je zomer heerlijk verkoelend met dit Intex opblaaszwembad met zitje. Het opblaasbad is 229 x 218 x 76 cm groot en is binnen 10 op te blazen. Dit Intex opzetzwembad heeft een afgeronde vorm en is 2,29 meter lang, 2,18 meter breed en 76 cm diep. Een ruim dobber bad waar je even heerlijk in kan ontspannen.

Het zwembad heeft een ingebouwde zit plek met rugleuning en bekerhouders voor maximaal relaxplezier! Het opblaaszwembad heeft een blauwe kleur met een witte bovenrand en is eenvoudig op te blazen. Zorg er daarbij wel altijd voor dat je het zwembad op een vlakke ondergrond plaatst en alle rotzooi eerst weghaalt. Geen stokjes, steentjes of ander afval onder het zwembad!

De capaciteit van het zwembad bedraagt 590 liter. Het zwembad bestaat uit 3 individuele luchtkamers die apart van elkaar op te blazen zijn. Hiermee voorkom je tevens dat het hele zwembad leegloopt wanneer er een lek ontstaat. Het zwembad is voorzien van een Boston leegloopventiel voor snelle inflatie en deflatie van het zwembad.

Vul opblaas en opzetzwembaden altijd tot maximaal 10 cm onder de rand. Zo voorkom je dat het overstroomt wanneer je met meerdere mensen tegelijk een duik neemt Vul dit zwembad dus tot maximaal 66 cm hoogte.

Niet alleen voor opblaaszwembaden ben je hier op de juiste plek. Maar ook voor alle denkbare zwembadaccessoires om het zwembad schoon te houden en verschillende opblaasartikelen voor in en rondom het zwembad vind je hier voor de beste prijs. Bekijk hier ons complete aanbod.

Kenmerken Intex opblaaszwembad

- Merk: Intex
- Type: Opblaaszwembad
- Afmetingen: 229 x 218 x 76 cm
- Materiaal: PVC
- Aantal luchtkamers: 3
- Capaciteit: 590L
- Gewicht: 7,6 kg
- Zitting voor meerdere personen met rugleuning
- 2 cupholders
- Boston ventiel voor snelle inflatie/deflatie
- Inclusief reparatie setje

Naast deze aanbieding hebben wij nog veel meer aanbiedingen en artikelen.

Snel en betrouwbare levering aan huis.
Zoekertjesnummer: a119221093