Baby zwembad aquababes 165x104x25 cm

€ 12,99
Verzenden
€ 7,95
80sinds 9 aug. '22, 21:09
Deel via
of

Kenmerken

Lengte200 tot 400 cm
ConditieNieuw
HoogteMinder dan 80 cm
Breedte200 tot 300 cm

Beschrijving

Als je een leuk, mooi en comfortabel zwembad zoekt voor de kleintjes thuis (of waar je zelf lekker in kan relaxen) dan hebben wij de ideale keuze voor jou. Het baby zwembad aquababes is in dat geval een uitstekende keuze.

Een groot voordeel van dit zwembad is dat de bodem opblaasbaar is. Hierdoor is het een super comfortabel zwembad wanneer jij of je kindjes in het zwembad zitten. De zachte opblaasbare bodem is ook erg fijn voor wanneer de kids druk aan het spelen zijn in het zwembad. Door de brede wanden en de opblaasbare bodem zijn ze altijd omringd door een en al comfort. Het baby zwembad aquababes is verkrijgbaar in een tweetal verschillende kleuren. Hij is in zowel het blauw voor de jongens als in het roze voor de meisjes te verkrijgen.

Het baby zwembad aquababes heeft een afmeting van 165x104x25 cm. Dit is een perfecte grootte voor jonge kinderen om samen in te kunnen zitten en spelen. Het zwembad heeft een watercapaciteit van 102 liter en is gemaakt van 0.24 mm vinyl. Hierdoor is het een sterk zwembad en zal hij niet zomaar kapot gaan. Hierbij is het overigens wel belangrijk dat je het zwembad, mede door de opblaasbare boden, op een geschikte zwembad ondervloer plaatst. Gras is overigens ook een geschikte ondergrond om jouw zwembad op neer te zetten.

Mocht je nog vragen hebben over het baby zwembad aquababes of hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste zwembad? Je kan ons altijd om advies vragen via info@summertoys.nl. Onze specialisten staan klaar om u van een gedegen advies te voorzien. Een zwembad kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!Summertoys.nl is jouw specialist in in opblaasartikelen, zwembaden, vliegers, buitenspellen en diverse overige zomergoed.We make the summer great!
Zoekertjesnummer: a102900537