AquaPerfect 2.0, chloorvrije onderhoudsproduct voor de spa!

€ 98,50
Ophalen of Verzenden
271sinds 22 nov. '22, 13:54
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

AquaPerfect, het chloorvrije onderhoudsproduct voor de spa en biologisch afbreekbaar!

Aqua Perfect® is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van uw waterbehandeling.
Aqua Perfect® is bij uitstek geschikt als vervanger van chloor in: Hot-tub, spa en zwemspa. De All-In-One formule van Aqua Perfect® is de beste oplossing en vervanger. Uw spawater wordt op een simpele en efficiënte wijze helder, schoon, reukloos en “zacht” gehouden altijd 100% chloorvrij!

WERKING
AquaPerfect® werkt volgens een uniek biologisch concept, uw spa wordt volledig vrij van chloor en andere schadelijke chemicaliën. Voor gebieden waar een hoog gehalte kalk aanwezig is wordt deze door AquaPerfect op de meest efficiënte wijze verwijderd. Om het vuil uit uw spa te kunnen verwijderen wordt het eerst samengebracht om het vervolgens uit te filteren, door het circulatiefilter systeem.

DE VOORDELEN VAN AQUA PERFECT
Het in 1 stap eenvoudige wateronderhoud, super en eenvoudig in gebruik, het product is: 100% biologisch, chloorvrij, bestrijdt kalkafzet, en geeft het spawater heerlijk zacht water en u heeft ook geen vervelende chloordampen meer.

AQUA PERFECT IS TOEPASBAAR IN
Hot-tub, jacuzzi’s® , spabaden, en klein gefilterde zwembaden!

GEBRUIK
Aan de hand van het aantal liters water wat er in uw spa zit, mengt u Aqua Perfect 1 x per 2 weken of telkens elke week. Verder niets! De 1e keer moet er maximaal 500 ml worden toegevoegd. Na twee weken opnieuw de voorgeschreven Aqua Perfect toevoegen. Het gebruik van uw filter kan hetzelfde behouden worden zoals u eerder ook al deed.

DE VOORDELEN
Het water in een buiten spa kan op verschillende manieren worden vervuild. Enerzijds door het warme water en zaken zoals transpiratie, huidschilfers, huidcrèmes en haren vermenigvuldigen de bacteriën zich enorm snel. De lamel of 1 micron filters zullen alleen de grote verontreinigingen wegnemen.

Bacteriën en micro-organismen worden niet uitgefilterd. Om het water toch schoon te houden, worden meestal in zeer kleine mate ontsmettingsmiddelen gebruikt, zoals chloor en andere chemicaliën.

Deze bacteriën worden hiermee zeker geëlimineerd, maar helaas breken zij ook de kwaliteit van het spawater af en het water verliest zo zijn natuurlijke eigen en zelfreinigende vermogen.Openingsuren:
Maandag : Gesloten
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:00 / 13:00-18:00u
Zaterdag: 13:00u-17:00u
1e zondag van de maand: 13:00u -17:00u
Buiten openingsuren mogelijk op afspraak.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.
U kunt ons eventueel bellen op : 052355052 of per email: inge@spacompany.be of gino@spacompany.be
Zoekertjesnummer: a110795512