Husqvarna Automower, robotmaaier 405X ,415X , 430X , 315 MII

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
9303sinds 16 dec. '20, 15:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MaaibreedteMinder dan 90 cm
EigenschappenElektrische starter, Mulchfunctie

Beschrijving

Hallo, 

Wij zijn de firma Helmersen en zijn gespecialiseerd in de verkoop, plaatsing, onderhoud en reparaties van Husqvarna Robotmaaiers.

Ondanks de slechte leveringen dit jaar hebben we nog een aantal machines te pakken weten te krijgen.
Wij hebben momenteel nog Husqvarna 405X, 415X, 430X en 315 Mark II .
Vooral de Husqvarna 315 Mark II gaat erg snel weg. Deze komen ook maar sporadisch binnen.

Wij verwachten dat de leverings problemen niet op korte termijn zijn opgelost. Mogelijk zullen de prijzen voor 2023 wederom stijgen.

Misschien wordt het tijd om over te stappen op een Robotmaaier. Ook wel Automower genoemd.

Wilt u het hele seizoen genieten van een gemaaid gazon, zonder inspanning, zonder lawaai, geen gras meer afvoeren en daarbij een firma die u met raad en daad bijstaat?
Zelfs gemeentes en openbare instellingen stappen over op deze manier van gazon-onderhoud. milieu-technisch natuurlijk ook een bijdrage omdat deze machines op batterijen werken.

Wij kunnen ook u van dienst zijn. 
Na contact met ons te hebben gehad, komen wij kostenloos en vrijblijvend een bezoekje brengen aan uw tuin. Wij kunnen u dan ter plaatse van het juiste advies voorzien. Wij maken aansluitend voor u een kostenloze en vrijblijvende offerte. Hierin vind u dan de prijs voor de Robotmaaier en de installatie terug.

U heeft dus niets te verliezen. 
Velen gingen u al voor en zijn van mening dat ze dit al jaren eerder hadden moeten doen. Dit samen met een uitstekende service door ons, is toch het overwegen waard?

Mogelijk tot snel, u zult er geen spijt van krijgen want zoals aangegeven is bezoek en offerte kostenloos en vrijblijvend.
Wij doen naast Husqvarna Automowers ook de Belrobotic grasrobots, deze zijn echter voor zeer grote grasvelden zoals parken, voetbalvelden, golf-tereinen etc. 

Na het seizoen beginnen we weer met de winterservice voor de Husqvarna robotmaaiers. Onze klanten kunnen tegen die tijd weer een e-mail van ons verwachten. Bent u nog geen klant van ons dan mag u ons altijd contacteren voor details. Wij kunnen ook de Gardena robotmaaiers verzorgen. Gardena is eigendom van de Husqvarna groep.

Voor meer informatie dus even bellen of mailen.

Lone en Nico Helmersen
Zoekertjesnummer: m1641306183