Waterstofsulfide Zwavelgeur verwijderen uit grondwater

€ 645,00
Ophalen of Verzenden
€ 28,00
1690sinds 21 okt. '22, 16:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Stinkt uw grond en putwater naar rotte eieren?
Dan heeft u last van Waterstofsulfide, dit komt regelmatig voor bij geboorde putten.

Zwavelwaterstof is erg schadelijk. Dit gas ontstaat door toedoen van bacteriën. Deze zetten sulfaat en zwavel om in zwavelwaterstof. Dit gas zorgt voor de kenmerkende 'rotte eieren lucht' en zorgt bij dieren voor verlammingsverschijnselen door het beschadigen van de zenuwen. De schadelijke effecten die ontstaan bij blootstelling aan H2S nemen toe naarmate de H2S concentratie hoger is. Hoe hoger de ppm hoe schadelijker waterstofsulfide voor levende wezens in de directe omgeving is. Een zeer hoge concentratie van waterstofsulfide kan zelfs leiden tot een directe dood bij inademing. Ook de duur of periode waarin dieren worden blootgesteld aan H2S zijn van invloed op de schadelijke effecten. De aanwezigheid van gassen zoals methaan en zwavelwaterstof in het bronwater zorgt er tevens voor dat het water onsmakelijk wordt voor het vee, waardoor ze minder water op zullen nemen, minder vreten en daardoor minder presteren. 

Wij bieden de oplossing in een filtersysteem op basis van KDF85c.
Deze systemen moeten niet geregenereerd worden met zout, ozon of andere chemicalien. Gewoon simpel een korte spoeling van 1 minuut om de 4 dagen. Toestel doet dit volledig zelfstandig.
Hiervoor is wel een afvoer nodig die maximum 12 meter verwijdert is van de plaats waar het toestel komt, dit kan ook een afvoerbuis zijn aan het plafond daar deze zijn afvalwater tot 3 meter hoog kan duwen.

Onderhoud op het toestel is niet nodig, enkel veranderen vulling ergens tussen de 3 en 6 jaar naargelang het verbruik en de sulfiet waarden.

Plaatsing van dergelijk toestel duurt niet langer dan 1 uur. Toestel kan door ons geplaatst worden of zelf plaatsen is ook mogelijk voor de handige Harry. Toestel word plug & play volledig ingesteld geleverd.

Prijs is 645,00 euro exclusief btw en installatie.
Btw bij installatie is 6% voor woningen ouder dan 10 jaar en 21% voor woningen jonger dan 10 jaar.
Losse verkoop zonder installatie is steeds 21% btw.

Aquariatics BV
Houwstraat 4a
2590 Berlaar
+32(0)15/68 94 89
Open op woensdag
8u. tot 12u. – 13u. tot 17u.
Andere momenten op afspraak

Aquariatics Experience Center
Langestraat 9
2240 Zandhoven
+32(0)3/689 80 88
Alle dagen open van:
9u. tot 12u.
zaterdag: 9u. tot 12u.
woensdag en zondag gesloten
Andere momenten op afspraak
Zoekertjesnummer: m1900315034