GARANTUA DESIGN tuintafels van EXTREMIS

€ 3.500,00
Ophalen
67226sinds 27 sep. '22, 10:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
VormRond
MateriaalHout

Beschrijving

GARANTUA DESIGN tuintafels van EXTREMIS
Gargantua van Extremis, de tijdloze design tuintafel van Extremis het wereldbekende Belgische design merk.
De tafel voor binnen en buiten 'Gargantua' werd in 1994 ontworpen door Dirk Wynants en groeide meteen uit tot een tijdloze designklassieker met een heel rationeel praktische totaal ontwerp.
Een echt familie meubel waar iedereen gelijke ooghoogte krijgt. De zittingen kunnen in vier verschillende posities geïnstalleerd worden. De laagste positie is geschikt voor volwassenen, de middelste stand voor een gemiddelde lichaamslengte en de hoogste positie is ideaal voor kinderen.
De 4 zittingen kunnen o.a. ook op dezelfde hoogte worden gebracht als het tafelblad (Ø 146 cm tafelblad zonder zittingen, h 75 cm) om de tafel verder uit te breiden bijvoorbeeld bij een feest. Door de zitting op gelijke hoogte te brengen kan ook een rolstoel aansluiten aan de tafel. De bank bestaat uit vier onafhankelijke delen, die elk met één van de vier tafelpoten verbonden zijn. De tafel 'Gargantua' biedt plaats aan 8 tot 12 personen.
Robuust gebouwd en bestand tegen elk weertype! 
De delen waar het lichaam in contact komt met de tafel zijn van iroko.Het midden van het tafeloppervlak bestaat uit geperforeerd roestvrij staal en is voorzien van doorvoer voor parasol. De poten en het onderstel van gegalvaniseerd staal.
Makkelijk te demonteren!
Het hout werd geselecteerd in samenspraak met het WWF, een doelbewuste vermindering van overschotten tijdens het productieproces, een tijdloos ontwerp…: de tafel 'Gargantua' draagt het DNA van Extremis in zich: innovatie, functionaliteit en aandacht voor mens en milieu. Dat laatste is zowat het handelsmerk van de collectie tuinmeubilair van Extremis: het leven wordt er mooier en aangenamer door, in alle betekenissen van het woord.
Amper 2 jaar gebruikt in goede staat. Met spijt in ons hart stellen we dit design stuk te koop gezien we verhuisd zijn naar het buitenland.
Nieuwprijs volgens deze opstelling met upgrade van de 2 gegalvaniseerde rugleuningen ca.7000 €
Wij verkopen hem nu voor amper 3.5000 € (!) aan de eerste die hem in december zelf komt afhalen bij onze familie.
Prijs inclusief btw.Gezien formaat en gewicht zelf op te halen.
Zoekertjesnummer: m1890753087