NIEUW!! Steellook slidingdoors / glazen schuifwanden

€ 299,00
Ophalen of Verzenden
196021sinds 26 mei. '20, 18:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeTuinhuis
MateriaalMetaal
Lengte500 cm of meer
Breedte400 cm of meer
Aantal ramen3 ramen of meer

Beschrijving

Beschrijving
*AL RUIM 10 JAAR UW GLAZEN SCHUIFWAND SPECIALIST*


NIEUW! KLEUR: ZWART Slidingdoors/ Glazen schuifwanden. Nu ook in zwart verkrijgbaar!

Prijs is per paneel, incl. boven en ondergeleiding. Roedes optioneel, daar hier verschillende mogelijkheden zijn uiteraard!


Vanaf nu wordt er voor de glazen schuifwanden een nieuwe kleur aan het assortiment toegevoegd: zwart. Goed toepasbaar bijvoorbeeld in houten tuinhuizen. De combinatie van hout, met zwarte glazen schuifdeuren is erg populair, niet in het minst ook vanwege de woontrend om zwarte kozijnen en stalen glazen deuren (zwart) in menig interieur toe te passen. Op die trend spelen we met deze zwarte uitvoering van de schuifwanden graag in.


LET OP: bij deze zwarte uitvoering is ook de onderrail zwart gecoat! * Vanaf nu leverbaar!

En daarbij kondigen we graag nog een nieuw product in ons assortiment aan: een eenvoudig aan te brengen zwarte roedeverdeling op de glazen schuifdeuren, waardoor er meerdere kleine ruiten te zien zijn. De roedes zijn zeer mooi en plat gemaakt, waardoor de schuifdeuren nog steeds moeiteloos langs elkaar schuiven. Hoe u een vlakverdeling van de roedes wilt maken, is aan u; de profielen dienen op maat gezaagd worden. U reinigt het glas en plakt vervolgens de roedes met de al aangebrachte tape eenvoudig op het glas. Met een fraaie look als resultaat!
Zoekertjesnummer: m1556248344