Kunststof dierenbeeld, tuinbeeld dier, koe beeld, kalfjes.

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 1,00
2111sinds 10 mei. '24, 16:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeDierenbeeld
MateriaalKunststof

Beschrijving

Vrolijke Beelden heeft de mooiste weerbestendige tuinbeelden en levensechte polyester boerderijdieren van de beste kwaliteit, reclamekoeien, wilde dieren en decoratieve dierenbeelden voor in je tuin en natuurlijke de leuke kleine kalfjes, varkens, ezels en geitjes.

Op de website van Vrolijke Beelden vind je onder andere onze bekende reclame koeien en kunstkoeien. Dit zijn de levensgrote en weerbestendige polyester koeien die we in elke (bedrijfs)kleur kunnen schilderen met tekst en/of jouw bedrijfslogo.

De rechtstreekse link van het beeld waarin je geïnteresseerd bent sturen we je graag hierin een berichtje, zodat je direct de afmetingen en prijzen kunt bekijken en een bestelling kunt plaatsen.

Alle info over de beelden, afmetingen en prijzen kun je op onze overzichtelijke website vinden en voor vragen kun je via hier een berichtje sturen of via de groene Whatsapp-knop op de website van 𝙑𝙧𝙤𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚 𝘽𝙚𝙚𝙡𝙙𝙚𝙣.

Heeft u vragen dan horen we dat graag van u.<!--/data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_240510_163942_296.sdocx-->
Zoekertjesnummer: m2113720590
Overige advertenties van Webwinkel Vrolijke Beelden
Meer van Webwinkel Vrolijke Beelden