Kastanje fencing / Kastanje hekwerk / Kastanje afsluiting

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 0,01
58407342sinds 26 feb. '19, 11:49
Deel via
of

Kenmerken

Lengte6 meter of meer
ConditieNieuw
MateriaalHout
Hoogte1 tot 2 meter

Beschrijving

Kastanje fencing - Kastanje hekwerk/afsluiting

 

Op zoek naar mooie en kwalitatieve kastanje houten fencing voor een mooie afrastering van uw tuin of weide? Bij Boerderijshop bent u aan het juiste adres!

 

Een kastanje fencing (ookwel genoemd Frans hekwerk of Italiaans hekwerk) is een ideale natuurlijke afrastering die kan worden toegepast rondom uw tuin of weide, maar ook wordt het geplaatst als erfscheiding en rondom de woning. Kortom, u kunt het plaatsen waar u wilt. Echt een aanrader, als u wil kiezen voor een afsluiting met een natuurlijk karakter. En passend in zowel een landelijke én moderne tuin!

Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk om te kiezen tussen een latafstand van 4 a 5 centimeter (ideaal bij het houden van dwergkonijnen of krielkippen) of een grotere latafstand van zo’n 7 a 8 centimeter ofwel 8 a 10 centimeter voor een wat betere doorkijk.

 

Wij bieden kastanje fencing aan in drie categorieën, namelijk de ‘standaardkwaliteit’ gemaakt uit Frans kastanje hout en ‘premium’ gemaakt uit Italiaans kastanje hout en daarnaast nog Engels hekwerk. Afhankelijk van uw wensen, toepassing en budget kiest u de kastanje palen die wenselijk zijn. We geven u hierbij ook graag vrijblijvend advies, indien gewenst.


Premium kwaliteit kastanje hout uit Italië

Het mooiste en meest duurzame resultaat creëert u met ons premium gamma, wat wij direct vanaf de producent importeren uit Italië. Dit product kenmerkt zicht door zeer rechte latten met een zeer hoge duurzaamheid. Het geheel oogt dan ook strak en verzorgd, met uniforme punten. Wat ons betreft geeft het een ideale combinatie tussen een verzorgde en natuurlijke uitstraling. Kom gerust langs om dit eens te bekijken en overtuig u zelf over de afwerking.

 

Diverse maten kastanje fencing STANDAARD – Latafstand 4/5 cm.

Hoogte (in meters): 1,00 – 1,20 / Lengte rol 5/10 meter
Hoogte (in meters): 1,50 Lengte rol 5 meter

 

Diverse maten kastanje fencing STANDAARD – Latafstand 7/8 cm.

Hoogte (in meters): 1,00 – 1,20 / Lengte rol 10 meter

Diverse maten kastanje fencing PREMIUM – Latafstand 4/5 cm.

Hoogte (in meters): 1,00 – 1,20 – 1,50 / Lengte rol 5 meter

 

Diverse maten kastanje fencing PREMIUM – Latafstand 8/10 cm.

Hoogte (in meters): 1,20 / Lengte rol 10 meter

 

Voor onze prijzen en actuele voorraad zie onderstaande link:

 

https://boerderijshop.be/producten/houten-omheining/kastanje-omheining

 

Bijpassende kastanje poortjes

Wilt u een bijpassend poortje, om een doorgang te creeeren in uw afsluiting? Of zoekt u gewoon een mooi houten poortje voor in uw tuin of weide? We leveren prachtige kastanje poortjes gemaakt uit een eiken basiskader met kastanje houten latten, die een vergelijkbare uitstraling geven als een kastanje houten fencing. We leveren de poortjes in diverse maten:
Hoogte: 1,00 meter / Breedte: 1,00 meter of 1,50 meter
Hoogte: 1,20 meter / Breedte: 1,00 meter of 1,50 meter

Boerderijshop: 5 dagen per week geopend en continue een grote stock voorraad op locatie

Boerderijshop heeft een ruime voorraad op locatie beschikbaar, indien u behoefte heeft aan een specifiek product of bepaalde hoeveelheid kunt u vooraf altijd even informeren voorafgaand aan uw bezoek.

 

NIEUW: Nu ook de mogelijkheid tot online bestellen via onze webshop

Boerderijshop heeft nu ook een webshop, waar u online kunt bestellen. Vervolgens maakt u zelf de keuze. Ofwel u komt uw producten op een door u geselecteerd moment afhalen bij ons op locatie, ofwel u kiest voor verzending/bezorging*. De verzendkosten zijn afhankelijk van de totale orderwaarde van uw bestelling.

 

*Momenteel leveren wij 'standaard' in de regio's Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Bestellingen buiten deze regio's leveren wij op aanvraag, waarbij we een offerte maken voor de verzendkosten.

 

 

 

Trefwoorden: kastanjehout, fencing, hekwerk, afsluiting, kastanje fencing, kastanje hekwerk, kastanje afsluiting, tuinhout, landelijk wonen, landelijke tuin, kippenren, konijnenhok, houten omheining, tuinafscheiding, boerderijshop

 

Zoekertjesnummer: a26794670
Overige advertenties van Boerderijshop.be
Meer van Boerderijshop.be