Bio-otisak Mycorrhiza - 1kg

€ 35,00
Verzenden
€ 13,75
210sinds 22 jul. '21, 18:06
Deel via
of

Beschrijving

Inoculatie van mycorrhiza schimmels op hoogwaardige, plantaardige, organische matrices, gevormd in een in water oplosbaar poeder dat in staat is om zich in het microbioom van de bodem te integreren en deze te verbeteren. Mycorrhiza vormt een cruciale schakel tussen planten en de omringende bodem. Deze schimmels zijn in staat om directe en indirecte voordelen voor plantensoorten te bieden: ze helpen de plant zich te voeden, verbeteren hun stress tolerantie (in het bijzonder tegen droogte) en verhogen hun weerstand tegen ziekten.

Over ons:
Hier bij Bio-otisak is ons doel een groen groeiplan te leveren. Al onze producten kunnen gebruikt worden in organische landbouw en plantverzorging omdat wij staan voor een ethisch verantwoorde aanpak van duurzame ontwikkeling. Onze producten omvatten een brede selectie aan plantenvoeding en biostimulanten gebaseerd op innovatieve formules met verhoogde landbouwproductiviteit. Wij moedigen plantengroei aan, door betere efficiëntie in assimilatie van voedingsstoffen, alsook betere planttolerantie en herstel van biotische en abiotische stress.

Ons doel:
Onze producten zijn een direct resultaat van veld- en laboratoriumonderzoeken en testen. Ze zijn natuurlijk en revolutionair omdat ze de biodiversiteit van de bodem reconstrueren door deze te verrijken en terwijl in harmonie blijven met de natuur. Tegelijkertijd, laten ze de ontwikkeling van een kweekstrategie toe met een verhoging in opbrengst per hectare. De eindresultaten zijn producten van hogere kwaliteit die gegroeid zijn op gezondere grond in een ecosysteem met een grotere biodiversiteit.

Contacteer ons:
martina@biootisak.com
+385 91 9085 236
Zoekertjesnummer: m1730121907