Kibani Kettingzaag Benzine 25.4 cc - 1 PK 2-Takt Motor – Zwa

€ 89,99
572sinds 27 aug. '21, 16:33
Deel via
of

Beschrijving

Kibani Kettingzaag Benzine 25 cm - 25.4 cc.
Vanaf nu kun je moeiteloos struiken snoeien met de Kibani kettingzaag. De kettingzaag is uitgerust met een luchtgekoelde 0.9 PK 2-takt motor. Gemakkelijk door de hele tuin werken omdat je niet aan een snoer vastzit. Eenvoudig te starten door het easy-start systeem, starten en je kunt meteen aan de slag.

Zaagblad en veiligheid.
De Kibani ketting is voorzien van een 25 centimeter lang zaagblad. De kettingzaag is voorzien van een kettingremsysteem en een automatische kettingremsysteem, zodat de motor stilvalt wanneer er een terugslag plaatsvindt, zodat u veilig kunt werken. Door de benzinemotor bent u niet beperkt in u werkruimte,u kunt werken waar u wilt. Door de soft grip en ergonomische design van de kettingzaag ligt deze comfortabel in de hand. Wil je bomen vellen of brandhout zagen dan adviseren wij de Kibani 45 cc of de 58 cc Kettingzaag van Kibani.

Meegeleverde Accessoires:
* Bougiesleutel (2st.)
* Schroevendraaier (1st.)
* Inbussleutel (1st.)
* Vijl (1st.)
* Brandstof flacon (1st.)
* Handleiding (1st.)

Let op! Veilig werken met een kettingzaag.
Het werken met een kettingzaag vergt enige training. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om een training te volgen.

Tip! Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult.

Let op! Meng mengsmering altijd in een geschikte jerrycan. Schud de mengsmering voor elk gebruik goed door en gebruik nooit mengsmering die ouder is dan 3 weken.

* Belangrijke informatie omtrent de brandstof.
Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap.

In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25)

* Enkele handige tips voor het langdurig kunnen gebruiken van de kettingzaag.
De kettingzaag onderhouden is erg belangrijk, omdat je zo de levensduur kunt verlengen. Na elke gebruik adviseren wij om deze schoon te maken met de Agealube bio reiniger. Deze special spray en tevens biologisch afbreekbare spray werkt als ontvetter en reinigt moeiteloos elk oppervlak zonder dat deze aangetast wordt. Even de spray laten inwerken en afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit. Als je de kettingzaag lange tijd niet gebruikt dan adviseren wij om alle brandstof uit de kettingzaag te halen, de motor te starten en laten lopen tot dat deze automatisch uitvalt, zo voorkom je eventuele verstoppingen en opstartproblemen.

Kijk voor alle technische specificaties van de kettingzaag zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"Zoekertjesnummer: a78711426