kliefmachine Jansen HS-20DS63 20ton

€ 1.500,00
Ophalen
52420sinds 18 mar. '23, 18:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Merkjansen
TypeLiggend
AandrijvingBenzine

Beschrijving

De Jansen HS-20DS63 kloofmachine is speciaal naar onze specificaties vervaardigd en is een kleine revolutie onder de kloofmachines. Omdat deze machine in beide richtingen klooft (zowel in de voorwaartse als in de achterwaartse beweging) gaat het twee keer zo snel! Er is geen lege terugloop meer waardoor het brandstofverbruik veel effectiever is! Hij heeft een splijtdruk van 20 ton in de voorwaartse beweging (17 in de terugloop) en een zeer robuuste Kohler 6,5 PK benzinemotor.

De splijtdruk wordt bij onze kloofmachines rechtstreeks op de bijl gemeten, waardoor deze informatie ook daadwerkelijk overeenkomt met de druk die wordt uitgeoefend. Bij veel andere aanbieders worden hier onrealistische waarden aangegeven, waardoor dit in de praktijk nooit gerealiseerd kan worden.

Door zijn liggende ontwerp, bevindt zich het hout altijd op werkhoogte. Het hydraulische systeem is erg snel. Een volledige voorwaartse beweging duurt slechts 7 seconden. 

Deze kloofmachine hakt bijna elk stuk hout in stukken. De kloofmachine kan boomstammen met een lengte van tot wel 60 cm zonder problemen kloven. De machine is erg makkelijk te bedienen, en laat zich makkelijk starten door middel van een repeteerstarter, ook als de temperaturen onder nul liggen. Met behulp van een dissel en een aanhangerkoppeling kan de machine makkelijk naar de gewenste locatie verplaatst worden. De kloofmachine is echter niet op de openbare weg toegelaten zodra deze achter een personenauto wordt vervoerd. Het verplaatsen achter een land- of bosbouw trekker is wel toegestaan (let u echter wel op de regels van de wegenverkeerswet -> licht, nummerplaat etc.). Aangezien de machine een breedte heeft van slechts 102 cm, kan deze ook op een aanhangwagen vervoerd worden.
Zoekertjesnummer: m1956584664
Overige advertenties van Bart
Meer van Bart