intex spa 6 personen

N.o.t.k.
Ophalen
3535sinds 16 nov. '21, 19:10
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeOpblaasbaar
Extra'sAfdekzeil, Grondzeil, Filter, Pomp

Beschrijving

Er zit een klein piepklein gaatje in die te herstellen is anders perfecte staat, stofzuiger intex erbij, 2 zitjes intex erbij , 3 ledlampen onder water erbij ......Met de Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe heb je alles in huis voor een geslaagde wellness in eigen tuin.
PURE SPA BUBBLE EN JETMASSAGE
Bubbels uit de 120 bubblejets aan de onderzijde van de opblaasbare spa komen borrelend omhoog stromen en zorgen voor een echte bubbelmassage, met een verkwikkend en therapeutisch effect. In tegenstelling tot andere bubbelbaden bestaan de bubbels van de Intex PureSpa uit verwarmde lucht in plaats van koude lucht, voor nog meer ontspanning en bubbelcomfort. Naast de bubblejets heeft deze spa 4 instelbare deluxe massagejets.
HYDRO AERATION TECHNOLOGIE
De Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe brengt u een totaal nieuwe ervaring van relaxatie en watergenot met de revolutionaire Hydro-Aeration-Technologie. Deze Technologie zorgt namelijk voor een verbeterde watercirculatie en meer negatieve ionen aan het wateroppervlak.
WARM WATER TOT 40°CIn de motorunit die aan de Intex PureSpa vastzit, zit tevens het verwarmingselement. Deze warmt het water in de opblaasbare spa op tot een heerlijk comfortabele temperatuur. Je kunt de watertemperatuur eenvoudig instellen op het bedieningspaneel waarbij je kunt kiezen voor een watertemperatuur tussen de 20° en 40°C. Het water in de spa verwarmt vervolgens zo’n 1,5° à 2,5°C per uur op tot het de gewenste temperatuur heeft bereikt.
FILTERSYSTEEM
De opblaasbare spa is voorzien van een filtersysteem, namelijk een cartridge filterpomp. Deze pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd, zelfs tot het kleinste vuildeeltje aan toe. Het vuil blijft achter in de cartridge die je kunt schoonspoelen en vervangen. Controleer, reinig en vervang de filtercartridge regelmatig zodat het filtersysteem optimaal zijn werk kan blijven doen. Je krijgt bij de spa twee filtercartridges meegeleverd.
EENVOUDIGE BEDIENING MET DRAADLOOS BEDIENINGSPANEEL
De Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe kan je bedienen middels het losse uitneembare en draadloze bedieningspaneel.
STERK EN STEVIGDe wanden en bodem van de spa zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, namelijk drie lagen dik gelamineerd pvc. Het is een opblaasproduct, maar door de stevigheid van het materiaal is de spa zeer duurzaam en bestand tegen een stootje. De binnenkant van de wanden zijn niet alleen gevuld met lucht maar ook met duizenden polyester vezels die van de ene naar de andere kant lopen, de zogenaamde Fiber-Tech technologie. Dit maakt de wanden zo stevig dat er met gemak vier personen op de rand kunnen zitten zonder dat hij inzakt.
AUTOMATISCH ONTLUCHTINGSVENTIELDeze spa is voorzien van het nieuwe "ontluchtingsventiel" dat automatisch overtollige lucht afgeeft wanneer de druk binnenin de spa tussen 0,103 - 0,172 bar is, terwijl de originele opblaas- en leegloopfuncties worden behouden. Zo is de kans op overdruk in de spa nihil.
HARD WATERSYSTEEMDe Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe beschikt over een uniek hardwatersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat kalk uit het water wordt geneutraliseerd waardoor een lange levensduur van de onderdelen wordt gegarandeerd.
ZOUTWATER SYSTEEM
Het eco-vriendelijke zoutwatersysteem elimineert bacteriën en reinigt het water op een natuurlijke wijze voor een verkwikkende spa ervaring. U hoeft geen chloor aan het water toe voegen. Het ingebouwde zoutwatersysteem zorgt er namelijk voor dat het water van topkwaliteit blijft. De concentratie zout is zo laag dat u er vrijwel niets van merkt.
Zoekertjesnummer: m1774142219
Overige advertenties van Desje
Meer van Desje