SteelWørkz Square 70 Corten vuurschaal-BBQ - FULL OPTION!

€ 1.090,00
Ophalen
50911sinds 5 okt. '22, 21:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
EigenschappenMet accessoires

Beschrijving

De gegeven prijs is voor een full-option BoBaQ (zoals getoond op de foto) van onbehandeld Corten-staal. Dus inclusief grillrooster, afdekplaat en 2 aflegsteunen! De aslade en luchtschuif zijn altijd standaard inbegrepen.

Interesse: bezichtiging en/of ophalen op afspraak mogelijk in Zaamslag. Bezorgen mogelijk in overleg en tegen meerprijs.

Dit eigen ontwerp vuurschaal-bbq is door zijn vormgeving afwijkend van de meer gangbare ronde varianten. De vierkante vorm is niet alleen cosmetisch, maar heeft ook als voordeel dat het midden van de bakplaat ideaal is voor de snelle bereiding van voedsel en de randen en hoeken, door de lagere temperatuur, juist voor langzaam garen en warmhouden. Door het ontwerp van de bakplaat zal deze tijdens het verwarmen iets hol gaan staan, waardoor vet en etenresten niet naast de vuurschaal belanden.

De bbq is ook standaard voorzien van een innovatieve luchtschuif en aslade. Hierdoor komt er geen warme as in de sokkel en kan deze bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opslaan van hout. Ook vergemakkelijkt de aslade het leegmaken van de vuurschaal.

Naast het afschrapen en opnieuw invetten van de bakplaat na direct gebruik vraagt de bbq geen verder onderhoud en kan deze het hele jaar buiten blijven staan.

De sokkel en vuurschaal zijn aan elkaar verbonden, terwijl de bakplaat los op de vuurschaal ligt, maar middels borging aan de onderzijde niet kan verschuiven of vallen. De vuurschaal is zwaarder uitgevoerd dan de sokkel en hierdoor bestand tegen hoge temperaturen. De sokkel is uitgerust met stelvoeten, waardoor deze ook op een niet vlakke ondergrond vlak gesteld kan worden.

Hieronder de specificaties van de bbq kort samengevat:
- sokkel van 2 mm dik cortenstaal
- vuurschaal van 3 mm dik cortenstaal
- luchtschuif en aslade van rvs
- bakplaat van 10 mm dik staal zonder walshuid/gebeitst, optisch 20 mm dik
- afmeting bakplaat: 72,5x72,5 cm met 21 cm effectieve bakrand rondom
- hoogte bakplaat: 93 cm
- gewicht compleet: 99 kilo

De SteelWorkz vuurschaal-bbq wordt nu ook uitgerust met grillrooster, afdekplaat en 2 aflegsteunen.

Het grillrooster maakt het meer traditionele grillen boven open vuur mogelijk, maar kan ook perfect dienen voor het opwarmen en warmhouden van een pan. Het grillrooster is vervaardigd van hetzelfde materiaal als de bakplaat en is 10 mm dik.

De afdekplaat is ontworpen om de bakplaat af te dekken na gebruik om zo vervuiling van en corrosie op de bakplaat te voorkomen. De afdekplaat is van RVS en daarom uitermate bestand tegen weersinvloeden.

De aflegsteunen geven de BoBaQ niet alleen een eigen gezicht, maar zijn ook zeer functioneel. Ze geven naast aflegruimte (voor een drankje) ook mogelijkheid voor het ophangen van een (vochtige) doek en zijn daarnaast aan de onderzijde voorzien van handige haakjes voor bijvoorbeeld een bbq-tang of vuilniszak.

De BoBaQ is tegen een meerprijs van €50,- leverbaar met wieltjes (1 zijde geremd).

Prijs is inclusief nederlandstalige handleiding en 1 jaar garantie op plaat- en laswerk.

Neem ook een kijkje op onze site voor meer unieke producten!

Zoektermen: buiten, barbecue, bbq, vuurschaal, vuurkorf, buitenkeuken, grill, teriyaki, houtvuur, kooktoestel, plancha
Zoekertjesnummer: m1894199046