Verhuur Barbecue smoker, BBQ smoker, American Smoker, uniek

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
€ 1,10
6204sinds 4 nov. '22, 15:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Smoker huren?

Een smoker is perfect geschikt voor het bereiden van verschillende mooie gerechten en geeft de heerlijke authentieke rooksmaak mee om echt het verschil te kunnen maken. Wij verhuren verschillende typen smokers met ieder zijn eigen capaciteit. De capaciteiten van onze smokers verschillen van 10 tot duizenden gasten. Perfect voor iedere gelegenheid dus!


Smoker huren voor een feest/partij, evenement of als bijvoorbeeld cateringbedrijf een (extra) smoker nodig? Iedereen kan onze smokers huren en deze zijn dan ook geschikt voor iedere doelgroep en iedere activiteit. Zorgt u voor het eten? Dan zorgen wij voor een perfect geschikte smoker trailer welke u gaat helpen bij het bereiden van heerlijke gerookte gerechten.


Meer over onze smokers

Wij hebben verschillende smokers in de verhuur met ieder zijn eigen opties en mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over onze smokers.


1 kleps smoker huren

Dit model kan opgehaald worden en is met een 7 polige stekkeraansluiting en uw eigen witte kentekenplaat zo aan te koppelen. Capaciteit is geschikt voor zo’n 80 personen afhankelijk van de stokers ervaring.

 • Verhuur: €160,- per dag, €295,- per weekend, €450,- per week
 • Kilometervergoeding: €0,55 per kilometer
 • Schoonmaak €30,-

2 kleps smoker huren

Dit model kan opgehaald worden en is met een 7 polige stekkeraansluiting en uw eigen witte kentekenplaat zo aan te koppelen. Capaciteit is geschikt voor zo’n 250 personen afhankelijk van de stokers ervaring.

 • Verhuur: €175,- per dag, €350,- per weekend, €525,- per week
 • Kilometervergoeding: €0,55 per kilometer
 • Schoonmaak €40,-

3 kleps smoker huren

Dit model met 3 kleppen zit op een vaste trailer. Capaciteit is geschikt voor zo’n 300 personen of meer. Dit is afhankelijk van het type evenement of feest en de stokers ervaring van de kok!

 • Verhuur: €195,- per dag, €395,- per weekend, €595,- per
 • Kilometervergoeding: €0,55 per kilometer
 • Schoonmaak €50,-

4 kleps smoker huren

Dit model heeft 4 kleppen met 2 grillen aan de achterzijde voorzien van een werktafel. De capaciteit van deze smoker is geschikt voor meer dan duizend gasten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type evenement of feest en de stokers ervaring van de kok.

 • Verhuur: €225,- per dag, €450,- per weekend, €675,- per week
 • Kilometervergoeding: €0,55 per kilometer
 • Schoonmaak €60,-

Tips & instructies bij het huren van onze smokers

U kunt met verschillende soorten hout roken. Over het algemeen wordt er met beuken- en eikenhout gerookt. Maar u kunt ook uitstekend roken met bijvoorbeeld jeneverbes, appelboom of berkenhout. Verder ruikt vruchtenhout erg lekker, beukenhout dringt goed tot de vis door, veel bast geeft een scherpere rooksmaak af en zo heeft iedere houtsoort zijn eigen kenmerken. Het is wel belangrijk dat u geen gebruik maakt van hout wat voorzien is van verf of dergelijke. De smoker dient zeker een uur of meer van tevoren aangestoken te worden om op temperatuur te komen. Daarnaast ontwikkeld er ook minder rook in de smoker zelf door hem vroegtijdig aan te steken waardoor sommige producten zoals rauwe hamburgers een wat te scherpe smaak kunnen krijgen. Al met al, ga eens experimenteren met diverse soorten hout. Dat maakt het roken nou juist zo leuk!Zoekertjesnummer: a110077900