Hakselaar op rupsen te huur

€ 212,00
Ophalen
5812sinds 3 apr. '22, 19:17
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkEliet
AandrijvingBenzine

Beschrijving

Plaatsen die anders moeilijk te bereiken zijn zoals spoorwegbermen, bossen, plantages, wijngaarden,… worden plots toegankelijk met de Super Prof MAX Cross Country op rupsen. Niettegenstaande het imposante stel rupsen, blijft het eigengewicht van de Cross Country eerder beperkt. Dit vertaalt zich in een uitermate lage bodemdruk waardoor men met deze versnipperaar zonder gevaar op beschadiging ook perfect over het gazon kan laveren.
De uitblaaspijp van de Super Prof is een bijzonder staaltje van engineering. De vorm voorkomt turbulentie en de kromming werd berekend volgens de optimale baan van de vliegende snippers. Het werpbereik van de machine is dan ook fenomenaal. Door de lage luchtweerstand is de pijp minder vatbaar voor opstoppingen. De blaaspijp heeft een uitvoerhoogte van 2 m en kan 300° gedraaid worden.
De speciale vorm van de trechterwanden drijven het snoeiafval steeds naar de 45 cm brede centrale trechterbodem. Deze vlakke bodem versmalt niet meer naar de invoerwals toe. De invoerwals kan 13 cm oplichten waardoor er een enorme doorvoeropening ontstaan. Geschikt voor takken tot 13cm, met een rendement van 6m3 snippers per uur.
Bij deze geavanceerde technologie zal een kleine interne microprocessor bepalen, in functie van de belasting, hoeveel brandstof wordt ingespoten. Dit zorgt ervoor dat de motor over een breed toerentalbereik een veel constantere vermogenscurve heeft. Toegepast bij een versnipperaar leidt dit tot 25% verlaging van het verbruik en een evenredige winst aan rendement.
De motor gaat automatisch in een spaarstand als er niemand in de buurt is, op deze manier kan het verbruik zo laag mogelijk gehouden worden.
Uitgerust met een snippergeleider om de snippers naar beneden te kunnen laten vallen. Eveneens is een trekhaad aanwezig zodat het mogelijk is om een aanhangwagen mee te te trekken en rechtstreeks te vullen.

Huurprijs 212 euro incl BTW per dag

Wil je de machine langer huren? Vraag naar onze kortingen voor meerdere dagen!
Elke maand staat 1 van onze machines in promo en krijg je 10% korting op de huurprijs,
volg ons op Instagram , Facebook of onze website om het promoartikel te weten te komen.
Zoekertjesnummer: m1827577190