Grastrimmer PowerPlus DPG7540 (exclusief batterij)

€ 25,00
Ophalen
2411sinds 28 jun. '22, 22:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
MerkPowerplus
AandrijvingAccu
Maaibreedte10 tot 30 cm

Beschrijving

Kortstondig gebruikt. Weg wegens aankoop benzinemodel. Accu is nog vlot verkrijgbaar in de handel. Zie ook mijn andere zoekertjes.

Met deze 20V grastrimmer werk je volledig draadloos je gazonranden af dankzij de Li-Ion accu. Deze compacte en lichte grastrimmer met veiligheidskap manoeuvreert bijzonder gemakkelijk over het gras. De accu trimmer heeft een maaicirkel van 25cm en is uitstekend geschikt voor het onderhoud van kleinere tuinen. Met de kantelbare kop van deze accu trimmer kan je erg vlot graskanten snijden. Je trimt er nauwkeurig de randen rond bloemperken, struiken, bomen of opritten mee. De handige bloemenbescherming vermijdt dat je fragiele planten en bloemen in je tuin beschadigt en 2 steunwieltjes begeleiden je bij het kantsnijden. Deze grastrimmer heeft een uitschuifbare steel & extra handvat voor een perfecte, ergonomische werkhouding en een 4,5m lange spoel met automatische draadtoevoer. De accu’s en lader zijn niet inbegrepen. Deze zijn afzonderlijk te koop en zijn geschikt voor het hele DUAL POWER assortiment. Op deze accu trimmer past zowel de 20V als de 40 V DUAL POWER accu.
  • Maaicirkel van 25cm
  • Kantelbare kop
  • Geïntegreerde bloemenbescherming en steunwieltjes
  • Telescopische steel (van 335mm tot 620mm)
  • Extra handvat in 3 posities
  • Automatische draadtoevoer

Over DUAL POWER: DUAL POWER staat voor 2 accu’s – 20V en 40V – die je combineert met een heleboel powertools en tuingereedschap. Met DUAL POWER spaar je heel wat geld uit, want je hoeft niet voor elk gereedschap een nieuwe accu te kopen.
Zoekertjesnummer: m1858355684