Adezz Forno houtopslag zwart 100 x 40 x 180 cm

€ 711,96
Verzenden
690sinds 11 mei. '22, 11:20
Deel via
of

Beschrijving

Een tuinhaard is prachtig in iedere tuin. Romantischer dan een avond rond het vuur zitten kan bijna niet. Maar bij een haard hoort ook hout natuurlijk en een opslag voor hout is dan ideaal, zo houd je je hout droog. En deze prachtige opslag is ook nog eens een lust voor het oog.

Prachtig design: Je hout blijft droog en je hebt ook meteen een prachtig meubel in de tuin staan. Creëer een heerlijke relaxte plek in de tuin met onze haarden, meubels en deze mooie opslag. Het design van de opslag is strak en tijdloos en past daardoor in iedere tuin en kan jarenlang meegaan en dat doet de opslag ook. De opslag ziet er solide en stevig uit. Gevuld met blokken hout staat de opslag mooi naast de kachel. Helemaal geen straf om naar te kijken.

Duurzaam: De houtopslag wordt gemaakt uit het duurzame cortenstaal. Deze staalsoort is bekend vanwege het duurzame karakter van het staal en de lange levensduur. In bijvoorbeeld de bruggen- en botenbouw maken ze ook veel gebruik van dit soort staal. Een ander kenmerk van deze staalsoort is de typische roestkleur die na een aantal maanden zichtbaar wordt. Deze opslag kleurt niet roestig omdat hij behandeld is met een zwarte coating. Zonder coating is de opslag ook verkrijgbaar.

Onderhoudsvrij: de opslag heeft geen onderhoud nodig. Of hij nou in het zwart of de reguliere kleur wordt geleverd je hebt er verder geen onderhoud aan. Ook kan de opslag in de winter buiten blijven staan. Onbehandeld is het juist de roestlaag die voor extra stevigheid zorgt en in de zwarte kleur hoeft het staal ook geen behandeling.

Kenmerken Adezz Forno houtopslag
  • De Adezz Forno is een stijlvolle opslagplaats met een moderne uitstraling
  • De houtopslag heeft een hoog design dat overal in je tuin kan staan
  • De Adezz Forno houtopslag is een hoog model
  • De houtopslag is vervaardigd van robuust cortenstaal met een zwarte coating
  • Cortenstaal is vorstbestendig en kan het hele jaar door buiten blijven staan


Bekijk onze website Godu.nl voor alle productinformatie en het complete aanbod!

Of kom langs bij onze nieuwe showroom! Kom langs om onze mooie tuinproducten te bekijken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00uur. Verrijn Stuartweg 3H, 1112AW Diemen.
Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via de volgende mogelijkheden:

Telefoon: 020 210 1750
E-mail: klantenservice@godu.nl

Onze klantenservice is geopend op de volgende dagen/tijden:
ma-vrij 09.00 - 17.00

Buiten deze tijden kunt u ons altijd een e-mail sturen of een Whatsapp sturen.
Zoekertjesnummer: a97404988