Sparringhandschoenen SHOOTER AURA T-17 Goud

€ 68,99
Verzenden
540sinds 20 sep. '21, 14:48
Deel via
of

Kenmerken

conditionNieuw

Beschrijving


Meer over RDX T17 SHOOTER Aura MMA Sparring Gloves.


Zonder twijfel - de eerste grote verandering in MMA-handschoenen sinds het begin van de gemengde vechtkunst. Deze hybride handschoenen beschermen uw handen en simuleren het echte gevecht.

Wissel met gemak tussen taswerk, padwerk, basiswerk of sparring. Gebouwd met onze kenmerkende Octa-Fuse stiktechniek die 8 stuks Kalix Skin samenbrengt. In combinatie met de mogelijkheden van Nova Tech verstevigt het Flat Arc Radial Panel de schokdemping in de hele handschoen om de kracht gelijkmatig over de structuur te verspreiden. Met de Quadro-Dome vorm die op intelligente wijze rond het stootvlak van de knokkels is geconcentreerd, verkleint u de kans op handblessures. Dit vertaalt zich in meer tijd in de sportschool - en op zijn beurt minder tijd tot aan de kampioenschapsrondes.


Specificaties
  • Kalix Huid - Duurzaam. Vormbaar. Handgestikt. Deze ontworpen gevechtsshell maakt gebruik van meerdere lagen gelamineerd leer dat dient als een extra laag van vulling over het schokdempende centrum.
  • Quadro-Dome - Deze gepatenteerde mal beschermt tegen schokken door middel van dikke vullinglagen EVA en blacktopschuim. Ontworpen om schade aan de knokels tegen te gaan, onze kenmerkende NOVA TECH-snede consolideert de impact op intelligente wijze door het oplossen van geladen deeltjes binnen de architectuur van de handschoenen.
  • Nova Tech: Het Flat Arc Radial Panel breekt de geladen moleculen af door middel van cirkelvormige bewegingen, waardoor de intensiteit van elke slag wordt gedempt voordat deze uw lichaam bereikt. Dit vertaalt zich in een verminderde kans op botletsels, waardoor de knokels in plaats daarvan worden gecompenseerd.
  • Octa-Fusion: Een kenmerkende handnaadtechniek die 8 leren panelen samenvoegt tot een jasje dat ontworpen is om slijtage tegen te gaan. Deze unieke stikmethode zorgt voor speling, of pakt het op wanneer de temperatuur schommelt. Het resultaat: een vormvaste handschoen die veelzijdig is en in elke situatie meegaat.
  • Quick-EZ: Smalle verlengde klittenband met extra strook biedt polssteun voor veiliger stoten en efficiënte krachtoverbrenging. Langer dan standaard polsbanden - zorgen voor langere uren op de bokszak of de dummy en verhogen de stootkracht terwijl u slaat op uw voeten of de grond.

Maatvoering


Volg de instructies van het Size Chart op de afbeelding
Zoekertjesnummer: a80027704