dames skischoenen TECNICA 38; 38,5;

€ 115,00
Verzenden
Verzenden voor € 15,00
670sinds 5 apr. '24, 13:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
SoortSki
EigenschappenCarve

Beschrijving

Gebruikte dames skischoenen / ski schoenen / skischoen TECNICA DEMON 95 W, QUADRA ULTRA fit, QUICK instep, micro, macro ( TOP staat )

Beschikbaarheid:Op voorraad
Reference:LK_0468
Fabrikanten:TECNICA
Voor wie:Dames
Type skiër:Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:All mountain
MONDO:24; 24,5;
EU maat:38; 38,5;
Skelet in mm:290 (24cm); 290 (24.5cm);
Flex index:95;

De eerbiedwaardige Demon-lijn van Tecnica is een van de meest populaire modellen in de ski-industrie, en met goede reden.
De Tecnica Demon 95 skischoenen zijn een probleemloze laars met vier gespen die een stijve 95 flex biedt voor gevorderde vrouwelijke skiërs, samen met een QuickInstep voor gemakkelijk aan- en uittrekken, en een Quadrafit-voering voor extra comfort. Wees een demon op de hellingen
Fit
100 mm leest – Evenwichtige, prestatiegerichte leest voor voeten met een gemiddelde breedte
QuickInstep – QuickInstep is de gemakkelijke manier om in en uit een skischoen te stappen. Een klein stukje plastic geeft de mogelijkheid om de kofferbak in en uit te gaan, zelfs onder koude omstandigheden.
Buigen
Flex: 95 – Een stijve flex voor gevorderde skiërs die een snelle rebound en skirespons nodig hebben voor steiler terrein.
Voering
QuadraFit – Elke voering is opgebouwd uit 4 verschillende lagen, waardoor verschillende combinaties van materialen, dichtheden en diktes mogelijk zijn om de ideale combinatie van prestaties en comfort te krijgen voor elk niveau skiër.
Houding
Manchetuitlijning – Het manchetuitlijningssysteem is eenvoudig te gebruiken en effectief. Het lijnt de manchet uit om de vorm van het onderbeen te volgen, waardoor het comfort wordt vergroot en de prestaties worden verbeterd. Dubbele manchetuitlijning (binnen- en buitenapparaten) verhoogt de effectiviteit. Uw speciaalzaak kan voor u de perfecte uitlijning vinden om de prestaties en het comfort te verbeteren.

Leveren: 15 €
Persoonlijke collectie is niet mogelijk
GARANTIE voor gebruikte goederen 1 jaar.
Zoekertjesnummer: m2100837807