dames skischoenen TECNICA 36,5 37; 23 23,5 ( TOP staat )

€ 120,00
Verzenden
Verzenden voor € 15,00
650sinds 5 apr. '24, 13:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
SoortSki
EigenschappenCarve

Beschrijving

Gebruikte dames skischoenen / ski schoenen / skischoen TECNICA COCHISE 95 W, CUSTOM adapt shape, QUADRA, ULTRA fit, SKI/WALK ( TOP staat )

Beschikbaarheid:Op voorraad
Reference:LK190237
Fabrikanten:TECNICA
Voor wie:Dames
Type skiër:Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:Freeride / Freestyle / All mountain
MONDO:23; 23,5;
EU maat:36,5; 37;
Skelet in mm:275 (23cm); 275 (23.5cm);
Flex index:95;

Functionaliteit, flexibiliteit en comfort wachten op u in de schoenen COCHISE 95 W . Dit skischoenen voor vrouwen is zeker om de natuur die je uit kan breken in de freeride-modus.
Tecnica van dit model heeft een Vrouwen range Cochise : Dit stelt skiërs van alle niveaus om te concurreren op het spoor met een uitzonderlijk comfort niveau met anatomisch speciaal ontworpen trouwde ze - zowel in de romp van de liner - de vorm van de vrouwelijke voeten met precieze anatomische vorm . Uw dia's zal nog eenvoudiger met volledig aanpasbare materialen. Het lichtgewicht shell biedt een efficiënte klim naar een off-track. Toegevoegd aan een afbuiging van 42 ° Operational en een doos merino tenen voor maximaal comfort en thermische prestaties.
Technische Eigenschappen :
- Case Shell maakt een anatomische vorm aangepast aan de morfologie van de voet. Betere pasvorm vanaf het begin door middel van kleine cellen aan de buitenkant van de romp die de oppervlaktespanning verminderen.
- Chausson CAS Liner Vrouwen : gemodelleerd naar de voet van de meest anatomisch mogelijk tegemoet te komen. De bekleding minder neiging te vervormen als gevolg van materiaal bestaande uit microcellen dubbele dichtheid, duurzaam en gemakkelijk aanpasbaar. Met een geschikt speciaal ontwikkeld voor vrouwen.
- Macht Light Design : meer lichtheid garantie, zonder concessies aan de prestaties.
- Mobiele Ketting : laat een grote mobiliteit bergop en mooie downhill prestaties.
- Quick wreef : een groot kunststofdeel flexibeler op het gebied van de wreef van de voet vergemakkelijkt het openen van het omhulsel bij het aantrekken en verwijderen van de schoen.
- 4 lussen 45 mm aluminium.
- Flex : 95.
- Last : 99 mm.

Leveren: 15 €
Persoonlijke collectie is niet mogelijk
GARANTIE voor gebruikte goederen 1 jaar.
Zoekertjesnummer: m2100837520