Verstelbare dumbbells - Halterset - 2x 15 kg - zwart-rood

€ 58,10
Verzenden
€ 7,95
160929sinds 30 dec. '21, 07:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Een unieke set is deze verstelbare dumbbells en halter combinatie set van 2 x 15 kg. Gemakkelijk aan te passen naar je behoefte en daarmee perfect voor jouw individuele trainingsdoelen. Na het trainen met dumbbells monteer je het geheel snel tot een barbell zonder dat je apart een rechte halterstang hoeft aan te schaffen.

Een dumbbells - halterset voor zowel beginnende als gevorderden gebruikers:

De gewichten zijn perfect om thuis mee te trainen omdat ze bedekt zijn met een laag kunststof waardoor ze niet krassen op de vloer! De zeshoekige vorm voorkomt dat je dumbbells wegrollen wanneer je ze neerlegt.

Hoogwaardige materialen verhogen de duurzaamheid van de set, waardoor je hem jarenlang kunt gebruiken. De draadklemmen en de perfect op elkaar afgestemde diameter van de gaten van de schijven vergemakkelijken een snelle wisseling van gewichten en een veilige, stabiele positionering op de stang.

Kenmerken:

  • Netto gewicht: 31 kg
  • Bruto gewicht: 31,5 kg
  • Kleur: zwart, rood
  • Materiaal: PE, ABS, cement en foam
  • 2x korte stang van 45,5 cm - 25 mm diameter
  • 2x koppelstuk van 40 cm - 25 mm diameter - 40 mm schachtdiameter
  • 12x halterschijf 2,5 kg - 30 mm diameter - 20x40 cm
  • 4x schroefklem


Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Zoekertjesnummer: a89144745