België 2,5 Euro 2022 '20 Jaar Euro' Coincard Nederlands

€ 12,50
Verzenden
€ 1,75
50sinds 8 sep. '22, 08:57
Deel via
of

Beschrijving

België 2,5 Euro 2022 '20 Jaar Euro' Coincard Nederlands. Het is alweer 20 jaar geleden dat de Euro werd ingevoerd als wettig betaalmiddel in Europa. In 2002 voerden maar liefst 12 landen de Euro in als betaalmiddel. Hierdoor verdwenen de Guldens, Franken, Lires en noem ze allemaal maar op. Hedendaags is de Euro de op een na grootste Valuta ter Wereld en wordt de Euro ook wereldwijd gebruikt. Om te herdenken dat de Euro 20 jaar geleden werd ingevoerd, heeft de Belgische bank besloten om hier een bijzondere 2,5 Euro over uit te geven. Op de voorkant van de munt ziet het Euroteken met daarachter vele getallen op een wereldbol. Verder ziet men de tekst '20 Years Euro' (20 Jaar Euro) en 'PER ASPERA AD ASTRA' (Via moeilijkheden naar de sterren). Op de achterkant ziet men een afbeelding van Euro, wordt de waardeaanduiding van 2,5 Euro weergegeven en ziet men het jaartal 2022. De munt is verpakt in een schitterende Coincard waarbij de Nederlandse versie van de Coincard te herkennen is aan de tekst die zowel in het Ne derlands als in het Engels op de voorkant weergegeven wordt.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Zoekertjesnummer: a104641000