Gratis Pi crypto coins minen (vgl. Bitcoin) code: pitogo24

Gratis
Ophalen of Verzenden
832sinds 8 okt. '21, 08:54
Deel via
of

Beschrijving

Gratis Pi crypto coins minen (vgl. Bitcoin) code: pitogo24

Pi is dé nieuwe digitale valuta ontwikkeld door een drietal afgestudeerde professoren aan de Stanford universiteit in de Verenigde staten, met ondertussen meer dan 25 miljoen leden wereldwijd. Momenteel groeit deze community met ongeveer 2 miljoen gebruikers per kwartaal.

Pi is een toekomstige Cryptomunt. Vanwege het veel milieuvriendelijker systeem dan bijvoorbeeld bitcoin, zou dit wel eens de opvolger kunnen worden in digitale valuta.

Nu het interessante: Omdat pi toch op dit moment nog in een start fase zit, is het nu nog mogelijk om volledig gratis gemakkelijk pi-crypto's te minen / verdienen. Gewoon op je smartphone! Zeer eenvoudig, gratis en zonder verplichtingen.

Zodra er genoeg leden zijn wordt het mijnen zo goed als onmogelijk, dus nu is het moment om in te stappen. Iedereen die feitelijk door het installeren van de app het netwerk uitbreidt, wordt beloond met een hogere snelheid in crypto mining. Een account is gratis en verplicht je tot niets. Je hebt wel een uitnodiging voor nodig, die je onderaan dit bericht aantreft.

Ik kan je zeker geen garanties geven of het ooit een waarde zal halen vergelijkbaar als bijvoorbeeld bitcoin, maar als je niet start, weet je zeker dat je de boot mist. Daarnaast is het gewoon leuk om ook met crypto currencies bezig te zijn. Zeker omdat het niets kost.

De app kun je downloaden via de officiële app store of playstore. Een account maak je gratis aan met de uitnodiging code

pitogo24

Let op, het gratis minen kan tot 01-01-2022. Daarna zal pi waarde krijgen en kan ermee betaald gaan worden. Alles dat je tot die tijd reeds "gemined" hebt is van jouw en blijft van jouw en kan daarna alleen maar meer waard worden. Ze zijn immers gratis.
Zoekertjesnummer: m1758482883