Vaticaan 2 Euro 2021 Dante

€ 34,50
Verzenden
€ 2,75
440sinds 25 nov. '21, 07:03
Deel via
of

Beschrijving

Vaticaan 2 Euro 2021 'Dante'. Dante Alighieri is 700 jaar geleden gestorven in het jaar 1321. Om dit te herdenken heeft Vaticaan deze bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Dante had samen met Boccaccio en Petrarca een grote invloed op de Culturele Vernieuwing in zijn tijd. Dit leidde tot meer Humanisme en moderne cultuur. Dante is niet alleen een Icoon van de literatuur, maar ook heel invloedrijk op de middeleeuwse cultuur. Dit heeft hij meesterlijk omschreven in zijn beroemde werken. Internationaal worden zijn werken nog steeds gezien als de grootste literaire meesterwerken. Op de voorkant van de munt ziet men het gezicht van Dante naast één van de beroemdste monumenten van Florence, het Palazzo Vecchio. Verder ziet men de landsnaam: CITTA DEL VATICANO (Vaticaan) en de jaartallen 1321 - 2021. De munt is verpakt in een schitterende Bordeaux rode verpakking.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Zoekertjesnummer: a85538954