Benelux BU 2021

€ 64,00
Verzenden
€ 4,95
2480sinds 1 sep. '21, 08:09
Deel via
of

Beschrijving

De Beneluxset 2021 heeft als thema: 20 jaar afscheid van de nationale valuta. In 2001 kon men nog betalen met de Nederlandse Guldens, De Belgische Franken en de Luxemburgse Franken. Deze betaalmiddelen werden vervangen in het jaar 2002 door de Euro, zoals bij u allen bekend. Wanneer men de Benelux set opent kan men informatie vinden over de bankbiljetten en munten die men vroeger gebruikte! Tegenwoordig kent de jeugd geen dubbeltjes, kwartjes, stuivers of rijksdaalders meer! In deze Beneluxset 2021 zijn maar liefst 24 munten verpakt, dit zijn de complete serie Euromunten van België, Luxemburg en Nederland. Verschillende munten van België 2021 en Nederland 2021 zullen niet in circulatie komen. De Belgische Euromunten worden geslagen in Nederland, dit kan men zien aan het Mercurius teken wat naast het jaartal 2021 afgebeeld is. Ook is in deze set een exclusieve penning verpakt. De oplage van deze set is slechts 5.000 exemplaren en elk exemplaar is voorzien van een uniek nummer.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Zoekertjesnummer: a78955787