Spanje 1,5 Euro 2022 Treinen Deel 2, Deel 3 en Deel 4

€ 268,50
Verzenden
€ 4,95
90sinds 23 jul. '22, 18:34
Deel via
of

Beschrijving

Spanje 1,5 Euro 2022 'Treinen' Deel 2,3 en 4! Hier ziet u serie 2, 3 en 4 van de Historia del Ferrocarril (Geschiedenis van de treinen). De Spaanse munt gaat om het numismatische verzamelen te populariseren en te verspreiden een serie munten uitgeven ter nagedachtenis aan de geschiedenis van de treinen. Deze verzameling vertegenwoordigt een selectie van treinen die om de een of andere reden in de loop van de tijd belangrijk geweest zijn voor Spanje. De collectie bestaat in totaal uit 20 verschillende, prachtig gekleurde treinen die elk een nominale waarde hebben van EUR. 1,50! Op de voorkant van de munt ziet men een trein, altijd afgebeeld op het spoor. Doordat deze treinen prachtig zijn ingekleurd komen ze echt tot leven op de munt! Ook staat de naam van de trein op de munt. Op de achterkant van de munt ziet men een spoor. In het midden van dit spoor ziet men de waarde aanduiding van 1,50 Euro. Verder ziet men de tekst: HISTORIA DEL FERROCARRIL (Geschiedenis van de treinen). Alle munten hebben dezelfde achterkant. U ontvangt maar liefst 15 verschillende trein munten!


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Zoekertjesnummer: a101816138