België 50 Euro 2021 Carolus V Goud

€ 475,00
Verzenden
€ 4,95
174413sinds 10 nov. '21, 07:38
Deel via
of

Beschrijving

België 50 Euro GOUD 2021 'Carolus V' (Karel V). België heeft een 50 Euromunt uitgegeven met als thema: Carolus V (Karel V). Keizer Carolus V werd geboren in het Gentse Prinsenhof op 24 februari 1500. Hij groeide uit tot één van de grootste heersers aller tijden, waarbij hij ook vele gebieden in Amerika en Azië onder zijn bewindt had. Ter vergelijking: zijn rijk was groter dan het Romeinse Rijk ooit is geweest! Keizer Carolus V liet in het jaar 1521 zijn eigen gouden Carolusgulden maken. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Keizer Carolus V naar rechts kijkend. Deze afbeelding stond ook op de gouden Carolusgulden in het jaar 1521! Op de achterkant van de munt ziet men het wapen van Carolus V voor de dubbele aardelaar. Verder ziet men de landsaanduiding BE (België), het jaartal van uitgifte 2021 en de waardeaanduiding van 50 Euro. De munt is verpakt in een luxueuze cassette en wordt met een echtheidscertificaat geleverd.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Zoekertjesnummer: a84127791