Nektar LX49+ Impact USB/MIDI-keyboard

€ 125,00
Ophalen of Verzenden
1064sinds 23 sep. '22, 16:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Voor ware studiobeesten is een USB/MIDI-keyboard eigenlijk onmisbaar. Niet alleen vanwege de toetsen, maar zeker ook vanwege de vele controllers waarmee je parameters van bijvoorbeeld je virtuele synthesizers wijzigt. Voor wat dat laatste betreft krijg je met het Nektar LX49+ Impact USB/MIDI-keyboard een zeer uitgebreid klavier. De draaiknoppen en sliders kunnen naar believen worden ingezet voor je virtuele instrumenten of bijvoorbeeld voor een virtuele mixer. Nektar DAW Integration zorgt er bovendien voor dat de LX49+ voortreffelijk samenwerkt met de meest gangbare DAW-pakketten, zoals Cubase, Reason, FL Studio, Logic en Sonar.

Dat is de tech talk. Ik kan je zeggen dat dit een zeer goed keyboard is dat met elke DAW werkt. Het feit dat er ook drum pads aan boord zijn is een +

Verder 9 midisliders + 8 drumpads die je kan toewijzen in DAW + 8 knoppen die ook midi cc in je DAW kunnen controleren voor fx en dergelijke maken van deze midi controller een volwaardig instrument eens je alles opgezet hebt.

Toestel aangekocht in maart 2022. Nog steeds onder garantie. Originele doos en factuur aanwezig. Nieuwprijs was 179€. Mag weg voor elk aannemelijk bod.

Eventuele verzendkosten zijn voor de koper, maar om beschadigingen te voorkomen is afhalen de veiligste manier.

Ik verkoop dit omdat ik er echt geen tijd meer voor heb. Hobbies genoeg.

Wordt geleverd met alle toebehoren

De staat is nagel nieuw. Is in die 6 maand amper bespeeld en steeds in rookvrije ruimte gebruikt.
Zoekertjesnummer: m1889250380