Dunlop 535Q Cry Baby

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
880sinds 4 mar. '24, 22:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeWah Wah

Beschrijving

De Dunlop 535Q Cry Baby is het antwoord op de droom van iedere gitarist die een wah-wah pedaal gebruikt. Dit uiterst veelzijdige wah-pedaal is namelijk tot in detail naar uw eigen smaak af te stellen. U kunt kiezen uit maar liefst zes verschillende Cry Baby wah-geluiden. Daarnaast is hij uitgerust met de populaire Variable Q-filter en een schakelbare volume- / boost-regeling. Het hart van de 535Q Multi-Wah is de legendarische Fasel spoel, waardoor hij de authentieke klank, het karakter én feel levert zoals die van de originele 60’s Crybaby pedalen. Het ultieme gitaareffect voor vele muziekstijlen, van funky slagjes tot heavy metal shred solo’s!
Hoe werkt de 535Q Crybaby Multi-Wah?Aan de rechterzijde van de 535Q vindt u een grote 6-standen draaiknop. Met deze Wah-Range stelt u frequentiebereik van het pedaal in, ook wel “sweep” genoemd. Dit is het toonbereik van het wah-effect wanneer u het pedaal van achter naar voren beweegt. Met de 535Q gaat u van het warme en subtiele geluid van de Bass Cry Baby naar de punchy en scherpe klanken van de Original Cry Baby. Eenmaal het bereik ingesteld, kunt u met de Variable Q de intensiteit van het wah-effect regelen. Vervolgens is er een volumeregeling waarmee u het signaal kunt boosten tot maar liefst +16dB. Ideaal om uw solo’s beter uit te laten komen. Duw met uw voet op de rode knop aan de zijkant van het pedaal om deze boost-functie te activeren.
Hoogwaardig en robuust wah-wah pedaalDe 535Q Cry Baby Multi-Wah is gebouwd als een tank. Zijn robuuste gegoten aluminium behuizing is bestand tegen het extreemste podiumgeweld. Het pedaal is voorzien van een solide drukschakelaar en topkwaliteit jack-aansluitingen, voor een optimale signaaloverdracht. Bovendien is de 535Q uitgerust met Dunlop’s 100K Ohm Hot Potz potmeter. Deze gaat extra lang mee en garandeert een absoluut kraakvrij geluid. De Dunlop 535Q Cry Baby Multi-Wah werkt op één 9 Volt batterij (niet meegeleverd) of met de optionele Dunlop ECB003 AC-adapter. Het speciale deksel aan de onderzijde biedt u direct toegang tot de batterij, voor snelle en eenvoudige wissels.

Vaste bodemprijs: 165€. Verzending naar Bpost afhaalpunt of automaat +5€.
Zoekertjesnummer: m2088925729