Grootste elektronische drumspecialist van de Benelux !

Zie omschrijving
Ophalen
4555sinds 6 feb. '24, 13:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
EigenschappenElektronisch

Beschrijving

U krijgt vaak te horen dat u een Roland moet kopen wanneer u elektrisch wilt gaan drummen. Dit was vroeger absoluut waar maar we vergeten wel eens dat dingen kunnen veranderen.
Tegenwoordig zijn er zoveel merken en mogelijkheden die ook erg goed zijn dat het echt de moeite van het vergelijken waard is!
Daarom hebben we niet alleen Roland staan maar ook erg goede concurrenten die u kan uitproberen en vergelijken voordat u uw spaargeld zomaar uitgeeft!
Wij hebben de volgende merken en types testklaar staan.
De ATV EXS-5 , Efnote 3x, Efnote 5x en Efnote 7x , Efnote 707 pro ! , de Artesia A250, Roland VAD507 , Roland VAD307 , Pearl Emerge zijn allemaal aanwezig en testklaar.
Ook zijn wij officieel dealer van Gewa elektrische drumstellen en hebben ook de Gewa G3 studio, G3 pro, Gewa G5 en Gewa G9 drumstellen testklaar.
Een nieuw Duits merk waarvan de productie ook in Duitsland plaatsvindt. Een compleet Europees product dus!
Na de laatste update zijn Gewa drumstellen erg goed en wat dan overbijft zijn fantastische modules met fantastische geluiden en een volwaardig concurrent voor de gevestigde orde met prachtige hardware en mooie professionele ketels!

Deze modules (de G9 ,G5 en G3) zijn overigens ook te gebruiken op ATV en Yamaha en Roland hardware.

Daarnaast zijn wij uiteraard bekend vanwege het ombouwen van akoestische drumstellen naar elektronisch. Foto 1 is bijvoorbeeld 100% elektronisch! Deze worden veel gebruikt voor bands die optreden, in studio's maar zeker ook voor de liefhebber die thuis lekker wil drummen zonder de buren tot overlast te zijn.

Overigens betaalt u bij ons niet meer dan bij de grote internetbedrijven en behoort inruil van uw Roland of ATV drumstel ook tot de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in een elektronisch drumstel en wilt u graag uitgebreid testen inclusief een goed advies?

U bent van harte welkom na het maken van een afspraak!

Leerdam ligt centraal in Nederland, net boven Noord Brabant dus de reistijd is vrijwel altijd aantrekkelijk.

Graag tot ziens!
Hans Sprenger
00316-48083505
Maatwerk In drums
Zoekertjesnummer: m2078017511