Healtech Quick Shifter iQSE Honda CBR CB VFR Hornet

€ 289,95
Verzenden
€ 5,95
710sinds 19 okt. '22, 11:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze HealTech QuickShifter Easy (iQSE) is de meest makkelijk te installeren quickshifter voor jouw Honda op de markt momenteel.

De unieke schakelsensor van de QuickShifter Easy (iQSE) werkt op alle motorfietsen, zowel duw als trek (dus ook omgekeerd schakelen). De QuickShifter Easy (iQSE) kan ingesteld worden om de ontsteking kort te onderbreken zowel tijdens het opschakelen als terugschakelen zodat er zonder te koppelen snel geschakeld kan worden. De installatie is erg eenvoudig met de universele en motorfiets specifieke "plug `n play" kabel kits en het configureren van de quickshifter is met zijn bluetooth technologie en online apps nog nooit zo gemakkelijk geweest. De HealTech quick-shifter kan in combinatie met een Powercommander worden toegepast.

De HealTech QuickShifter Easy (iQSE) is met zijn geringe afmetingen van 50x30x17mm super compact en instellen van de Healtech Quickshifter gaat eenvoudig via de Healtech app voor Iphone, Ipad en Android. Verkrijgbaar vanaf €289,95.

Bij vragen, bel gerust op 020-4894483 uur of stuur een e-mail. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:15 uur tot 17:30 uur op ons kantoor in Amsterdam en 24/7 via onze webshop online. U kunt bij ons betalen met pin en online met alle bekende betaalmethodes.

Kijk voor overige accessores en producten bij de overige advertenties of in onze web winkel. Wij leveren accessoires en onderdelen voor bijna alle motorfietsen en modellen!

Met vriendelijke groet, het team van Allemotoronderdelen
Zoekertjesnummer: m1899448965