Bobber Honda yamaha xvs vt600 shadow custom

€ 6.000,00
Ophalen
63314sinds 15 aug. '22, 14:08
Deel via
of

Kenmerken

AdverteerderBedrijf

Beschrijving

Bij nl bobbers is het mogelijk een custom motorfiets te laten bouwen geheel naar eigen wens, de prijs is inclusief de donormotor en een belgische kenteken.

Heeft u altijd een volledig gepersonaliseerde motorfiets gewild waarvan er geen andere rondrijdt die precies hetzelfde is? Wilt u echter niet een astronomisch hoog bedrag kwijt zijn of schrikt u van de prijzen in de custom wereld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons doel is de custom wereld naar de gewone man brengen, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij staan bekend om onze super strakke, maar betaalbare bobbers. Wij werken met hoogwaardige materialen die je vaak niet eens op de meest exclusieve customs ziet.

Op elke motorfiets komt een custom lederen zadel naar wens ook duo zit behoort tot mogelijkheid. Ook werken wij enkel met de beste en meest duurzame spuit en poedercoat technieken voor een mooi en langdurig resultaat. Wij bouwen onze motorfietsen op basis van gebruikte motorfietsen. Hiervoor hebben wij enkele zeer mooie en betrouwbare modellen uitgekozen waar wij vaak mee werken. Dit zijn altijd motorfietsen met een lage kilometerstand en onderhoudshistorie.

Ook krijgt u bij aankoop van een complete bobber standaard 3 maanden volledige garantie bij ons. Wij bieden onze bobbers aan als totaalpakket, dus inclusief donormotor en Belgische papieren vanaf 6000 euro. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen motorfiets ombouwen vanaf 2500 euro. Let op dat bij onze vanafprijzen al een hele hoop inbegrepen.

U rijdt met bovengenoemde bedragen bij ons op een hele complete bobber weg! Het betreft een complete verbouwing, dus inclusief spuitwerk naar keus, poedercoating van wielen en onderdelen naar keus, complete verlichting en knipperlichten, nieuw stuur, nieuwe banden, custom uitlaten, nieuw zadel naar keus etc. U betaalt enkel een meerprijs voor speciale verzoeken zoals special paint, speciale uitlatensets, speciale bandensets etc.

Uiteraard werken wij ook met andere modellen, heeft u een ander model in gedachte, of heeft u een ander model staan dan kunt ook bij ons terecht. U bent van harte welkom bij ons op de werkplaats/ showroom in Schiedam/Rotterdam/NL voor vrijblijvend advies en een kop koffie!

Wij werken op afspraak!
Zoekertjesnummer: m1874413342