Houten poppenhuis - 2 verdiepingen - met meubels & 2 poppen

€ 84,19
Verzenden
€ 7,95
4043sinds 2 nov. '21, 16:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Laat uw kinderen onbezorgd spelen met dit houten poppenhuis. Dit houten poppenhuis bestaat uit 3 verdiepingen, die vergelijkbaar ingericht zijn als een echte woning. Zo heeft dit poppenhuis een ruime keuken, badkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer en zolder.


Dit poppenhuis is voornamelijk roze gekleurd met daarbij verschillende pastelkleuren die passen bij de inrichting. Deze set is voorzien met 15 meubels, zoals stoelen, tafels, een wc en bed. Nu tijdelijk zitten er bij deze set ook 2 poppen inbegrepen. Deze set kan natuurlijk uitgebreid worden met meer eigen poppen en meer eigen miniatuur meubels.

Dit poppenhuis is helemaal veilig voor gebruik van kinderen. Deze set is dan ook voorzien van EN71-1, EN71-2 en EN71-3 certificaten. Alles voor de veiligheid van kinderen! De afmetingen van dit poppenhuis zijn 59x30x90 cm. Het gewicht van deze keuken is 10,5 kg.

Kenmerken

  • Houten poppenhuis
  • Voorzien van 15 meubels & 2 poppen
  • Kleur: wit & andere pastelkleuren
  • voorzien van EN71-1, EN71-2 en EN71-3 certificaten
  • Realistisch ingericht
  • Afmetingen:59x30x90 cm
  • Gewicht: 10,5 kg
  • Eenvoudig schoon te houden


Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Zoekertjesnummer: a83352246