Lego 10290 - Creator Expert - Pick-up Truck

€ 117,00
Ophalen of Verzenden
1721sinds 14 mar. '22, 21:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Nieuw ! In de ongeopende doos.

Ontsnap aan het dagelijkse leven en reis terug naar de jaren 50 met de LEGO® Pick-up Truck (10290). Dit levensechte model, rijk aan details, bootst de gebogen lijnen van een retro pick-up na. Verken het voertuig om alle kenmerken te ontdekken, zoals het bed met wielkasten, de deuren die open kunnen en de achterklep, evenals de houten zijhellingen.

Deze pick-up werkt het hele jaar door hard om de producten te leveren van de "Groene Boerderij". Verander de decoratie van je model volgens de seizoenen met de meegeleverde accessoires: een kruiwagen met bloemen en een gieter in het voorjaar; 2 kratten, tomaten, wortelen en een blikje melk in de zomer; een krat pompoenen in de herfst; een krans met een cadeau in de winter.

Bouw de LEGO®-versie van een retro boerderijtruck uit de jaren 50. Verken alle realistische details van dit klassieke verzamelmodel en zet het dan neer zodat je het kunt bewonderen.
Deze LEGO® Pick-up Truck (10290) set voor volwassenen geeft je een lonend project, waarbij de gebogen lijnen van de pick-up worden nagebootst, kenmerkend voor een vervlogen tijdperk van autodesign.

Ontdek het model om te ontdekken al zijn realistische details, zoals het bed met wielkasten, de deuren die open kunnen en de achterklep, evenals de verwijderbare houten zijhellingen.
Producten Vers ! Bekijk de vele seizoensaccessoires, waaronder een kruiwagen en gieter, groenten en een melkkan, een krat met pompoenen, een kerstkrans en een cadeau.

Verplaats de pick-up en open de deuren om de interieur. De motorkap gaat ook open om de motor te onthullen.
Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO®-fans en biedt belonend bouwplezier met een geweldig verzamelobject om neer te zetten. Een geweldig cadeau voor elke liefhebber van retro pick-uptrucks uit de jaren 50.
Afmetingen van meer dan 14 cm hoog, 33 cm lang en 14 cm breed.
Zoekertjesnummer: m1820308435