Lego 10264 - Creator Expert - Hoekgarage

€ 295,00
Ophalen of Verzenden
€ 10,00
1923sinds 14 mar. '22, 14:57
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Nieuw ! In de doos, nooit geopend.
Uitverkocht bij LEGO - Niet verkrijgbaar in winkels - Verzamelaar


Ga naar de LEGO® Creator Expert Corner Garage 10264, waar je een wereld van plezier en verrassingen zult ontdekken! Dit indrukwekkende model heeft verwijderbare bouwdelen voor gemakkelijke toegang tot het zeer gedetailleerde interieur en bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een tankstation in jaren 50-stijl met benzinepomp, kiosk en reparatiewerkplaats, compleet met verwijderbare deur, autolift en bandenmonteur. In de dierenkliniek, op de middelste verdieping, zal er een onderzoekstafel, een aquarium en een wachtkamer met een bank zijn, terwijl op de bovenste verdieping een goed uitgerust appartement zal zijn met een keuken, een televisie, een bank , een bed. Er is ook een trap die leidt naar een dakterras met een ligstoel, parasol en bloemen. De buitenkant van het gebouw heeft een klassieke gevel uit de jaren 50, gedetailleerde ramen en een decoratieve daklijn, evenals een trottoirruimte met een boom en een sierlijke lantaarnpaal. Bevat ook een scooter, een sleepwagen en 6 minifiguren, plus figuren van een papegaai, een konijn, een hond, een kikker en een vis.


Inclusief 6 minifiguren: een eigenaar van een benzinestation, een monteur, dierenarts, vrouw , man en jong meisje, plus figuren van konijnen, papegaaien, honden, kikkers en vissen.
De 3-Level Corner Garage-bouwset wordt geleverd met een reeks stenen details, waaronder een gevel uit de jaren 50 met bewegwijzering voor het tankstation, ramen , erkers, een boogdeur, een verwijderbare deur voor de reparatiewerkplaats, een decoratief dak en een terras op het dak, evenals een stuk trottoir bestaande uit een boom en een gebloemde lantaarnpaal. Deze set bevat ook een sleepwagen en een scooter.
Op de begane grond bevindt zich een benzinestation met een emmer en een brandstofpomp met een flexibele slang, evenals een kiosk, een onderhoudswerkplaats en een autoreparatieset, met een kassa, gereedschapsrek en kar, olievat, bandenmonteur en een werkende autolift.
De dierenartskliniek op de middelste verdieping heeft een onderzoeksbed, een papegaaienbank, een aquarium en een wachtkamer met een bank, een fauteuil, een tafel en bloempot, evenals de bureaulamp van de dierenarts, een microscoop, een kopje, een krant, een envelop, een schaar en een spuit.
Het appartement op de bovenste verdieping heeft een goed uitgeruste keuken met koekjes die in de oven koken, een gootsteen, een pan, een kopje, zout en peper, een lepel en een spatel, plus een bank, een bed, een oude televisie en een badkamer met toilet .
Het dakterras is voorzien van een ligstoel, parasol en een bloementuin.
De sleepwagen heeft een werkende lier.
Accessoires zijn een raamwisser en een helm.
Haal de deur voor toegang tot Jo's reparatiewerkplaats, bestaande uit een bandenwisselaar en een autolift.
Nieuw in januari 2019 gedecoreerde elementen zijn onder meer een raam voor de dierenartskliniek, een bord met een tankstation en een bedrukte octaangetalpomp.
Speciale elementen zijn onder meer zwarte schaatsen, 2 x 6 x 2 vensters in zandblauw, middengrijze dakpannen 1 x 1, een 1 x 1 donkerblauwe hoekplaat en zeldzame donkeroranje elementen in verschillende vormen en maten.
Het is ca. 32 cm hoog, 26 cm breed en 25 cm diep.
De sleepwagen is ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed.
Zoekertjesnummer: m1820141582