Lego 75271 - Star Wars - Luke Skywalker's Landspeeder

€ 49,95
Ophalen of Verzenden
902sinds 14 mar. '22, 14:07
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Nieuw ! In ongeopende doos. (misb)

Jonge Jedi's zullen dol zijn op racen door de woestijn van Tatooine met Luke Skywalker's LEGO® Landspeeder X-34 Star Wars™ Collectible (75271) , nieuw vanaf januari 2020! Het is gedetailleerder dan ooit en bevat voldoende ruimte voor Luke en C-3PO minifiguren, een kist die open kan met daarin een verrekijker en een clip voor Luke's blastergeweer, voor urenlang creatief speelplezier. Kinderen kunnen Star Wars: A New Hope opnieuw bedenken met de bouwbare grot die een bewapende Jawa-minifiguur verbergt.


Jonge Jedi's kunnen als Luke Skywalker spelen achter het stuur van deze nieuw vanaf januari -2020 Star Wars™ X-34 Landspeeder (75271) met geweldige details, zoals een koffer met verrekijker en een clip voor Luke's blastergeweer.
Dit populaire Star Wars™ bouwbare speelgoed is inclusief 3 minifiguren: Luke Skywalker (met stoffen poncho , nieuw vanaf januari 2020), C-3PO en een bewapende Jawa verborgen in zijn grot, om gevechten na te bootsen.
Fans kunnen Star Wars-actie opnieuw uitvinden: nieuwe hoop met dit prachtig gedetailleerde Star Wars™-bouwspeelgoed; de veelheid aan LEGO®-stenen nodigt uit tot creatief bouwen en eindeloos spelen.
Dit 236-delige Star Wars™-model is leuk om te bouwen en geweldig voor solo- of groepsspel en is een geweldig verjaardags- of jubileumcadeau. Kerstmis voor kinderen vanaf 7 jaar , of een nostalgische verrassing voor elke Star Wars: A New Hope-fan.
Luke's Landspeeder is ca. 5 cm hoog, 20 cm lang en 11 cm breed - klein genoeg om in een tas met de grot en Star Wars™-figuren, zodat kinderen hem overal mee naartoe kunnen nemen!
Zoekertjesnummer: m1820118913