Trampoline blauw 305 cm - met net en ladder - tot 70 kg -

€ 195,32
Verzenden
€ 7,95
1603sinds 3 feb. '22, 07:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

"

Een leuke complete trampoline met een diameter van 305 cm voor kinderen vanaf 3 jaar. De trampoline is voorzien van een veiligheidsnet zodat je kind er niet uit kan vallen, maar ook van een metalen ladder voor gemakkelijke toegang. Het frame bestaat uit 3 stabiele u-vormige poten en 6 metalen palen welke met zacht PE-schuim worden bedekt.

Springen is heel leuk en een kans om de overtollige energie van elk kind kwijt te raken. Beweging in de frisse lucht heeft een positief effect op het welzijn van je kinderen, verbetert de conditie en het werk van de hersenen. Het plezier kan worden verrijkt met verschillende accessoires, zoals opblaasbare ballonnen of je favoriete knuffels. Veel plezier met het hele gezin!

Een veilige trampoline voor je kind

De opbouw van deze trampoline bestaat uit 3 dubbele U-vormige poten, wat de trampoline stabiel en veilig maakt. De metalen palen zijn bedekt met zacht schuim, waardoor je kind volkomen veilig is. Het net garandeert de veiligheid van de kinderen tijdens het spelen. Het net beschermt je kind tegen per ongeluk vallen tijdens het springen. Daarnaast heeft de trampoline een blauwe hoes op de veren en rand, wat het speelplezier 100% veilig maakt.

De set bevat:

  • tuintrampoline
  • veiligheidsnet
  • trampoline randafdekking
  • metalen ladder

Specificaties:

  • Hoogte trampoline: 75 cm
  • Hoogte trampoline met net: 180 cm
  • Diameter: 305 cm
  • Maximale belasting: 150 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Certificaten: EN71-1, EN71-2, EN 71-14, EN 71-3

"Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Zoekertjesnummer: a91857758