Elektrisch bestuurbare buggy kinderauto met afstandbedien...

€ 335,64
Ophalen of Verzenden
€ 10,95
160sinds 17 mar. '23, 16:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Mijn eerste auto

Een super vette elektrisch bestuurbare buggy kinderauto met en een 2,4Ghz afstandbediening. Deze elektrisch bestuurbare buggy kinderauto is de grootste droom van ieder kind. Uitgerust met LED verlichtingen aan de voorzijde.

Uiterlijk van de elektrisch bestuurbare buggy kinderauto

Deze elektrisch bestuurbare buggy kinderauto is mooi afgewerkt met een groene lak kleur op stevig kunststof en heeft rubberen banden met EVA schuim welke voor een goede demping zorgen. Het voertuig heeft LED verlichting aan de voorzijde, die middels een schakelaar in het dashboard bediend worden.

Eigenschappen van de buggy kinderauto

De elektrisch bestuurbare buggy kinderauto wordt aangedreven door 4x45W motoren, met ieder een 12V7Ah accu. Deze zorgen voor 1 uur max speelplezier, met een oplaattijd van 8 uur. De elektrisch bestuurbare buggy kinderauto haalt met deze motoren een topsnelheid van 7 km per uur en heeft 3 versnellingen.

De afmetingen zijn 116 x 79 x 72 cm (lengte x breedte x hoogte) en het elektrisch bestuurbare voertuig heeft een totaal gewicht van 19 kg. Het maximaal belastbare gewicht is 60 kg.

Op dit voertuig is een fabrieksgarantie van 2 jaar geldig.

Veiligheid

De afmetingen en het gebruik van dit artikel is afgestemd op kinderen van 3 tot 8 jaar. Let daarbij op dat het maximale gebruikersgewicht 60 kg is.

Met het Europees keurmerk (CE) garandeert u de veiligheid van uw kind bij het aanschaffen van deze elektrisch bestuurbare buggy kinderauto. Voor extra veiligheid heeft de buggy kinderauto gordels welke bevestigd dienen te worden alvorens gebruik. Het voertuig remt automatisch wanneer het gaspedaal wordt losgelaten, noodstop met afstandsbediening (p).

Naast deze aanbieding hebben wij nog veel meer aanbiedingen en artikelen.

Snel en betrouwbare levering aan huis.
Zoekertjesnummer: a119376326