Joolz Geo² Gorgeous Grey 3 in 1 - COMPLEET

€ 525,00
Ophalen
013sinds 1 aug. '22, 19:41
Deel via
of

Kenmerken

TypeKinderwagen
ConditieZo goed als nieuw
EigenschappenVerstelbare duwstang, Met autostoeltje, Met reiswieg

Beschrijving

Joolz Geo² Gorgeous Grey aangeboden aan 525 euro

De Joolz Geo² geeft je de vrijheid om erop uit te trekken. Deze verbazingwekkend complete kinderwagen maakt jouw leven makkelijker, waar je ook heen gaat. Of je nu wandelt over bospaden, zandstranden of geplaveide straten: dankzij de vierwielvering en grote wielen kun je de Joolz Geo² probleemloos manoeuvreren over ongelijke ondergronden.

De extra grote afneembare boodschappenmand is superhandig en biedt plek voor alles wat je nodig hebt. En wat dacht je van het soepele inklapsysteem? Je klapt de Joolz Geo² in één moeiteloze beweging in, en de transportvergrendeling houdt alles netjes bij elkaar.

En als er een tweede kindje (of een tweeling) op komst is, groeit de Joolz Geo² met je gezin mee tot een duo- of tweeling-kinderwagen. De Joolz Geo² is de ideale keuze als je op zoek bent naar een levenslange garantie en een aanpasbare, supercomplete multi-terrein kinderwagen.

Je krijgt een volledig uitgebreide set:
- De frame
- Het zitje
- De draagbeugel
- De zonnekap
- De draagmand
- Aerosleep matrasje
- Maxi-Cosi Pebble PLUS incl. verkleinkussen
- XL boodschappenmand

Alle babyartikelen die ik te koop stel zijn technisch gecontroleerd en op veiligheid gecheckt.

Ook is alles professioneel gereinigd waarbij eventuele vlekken zorgvuldig zijn behandeld en verwijderd, om zoveel mogelijk gebruikssporen uit te wissen.

Heb je interesse in één van onze kinderwagens? Dan kan je mij dagelijks telefonisch contacteren van 7.00 uur – 23 uur op het telefoonnummer 0486.95.34.80
Zoekertjesnummer: a102362175