One2Stay Comfort, Opvouwbare Kinderstoel

€ 60,00
Ophalen
721sinds 26 nov. '23, 21:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Compact op te bergen in de handige meegeleverde draagtas. De kinderstoel weegt slechts 3,2kg wat maakt dat je de kinderstoel makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Thuis, in de tuin, dagje weg, op visite of heerlijk op vakantie? De One2Stay Portable kinderstoel gaat graag met je mee.

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak is onze topprioriteit! Het dubbele veiligheidssysteem aan de voor- (verborgen achter de voetensteun) en achterzijde van het stevige aluminium frame zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat anderen kinderen per ongeluk de stoel in kunnen laten klappen. En waar anderen een buikriempje gebruiken is de One2Stay kinderstoel voorzien van een veilige 5 punt veiligheidsgordel die ook nog eens te verstellen is in de gewenste maat voor jouw kindje.

Een verstelbare rugleuning geeft extra comfort voor wanneer je kindje slaperig wordt. Met een eenvoudige handeling kan de rugleuning in de relaxstand gezet worden zodat je kindje even heerlijk uit kan rusten tijdens of na het eten.

Tijdens het eten is het fijn als je alles binnen handbereik hebt. De One2Stay kinderstoelen hebben daarom een handig mandje onder het zitje voor bijvoorbeeld luiers, doekjes of speen. En aan beide zijkanten van het zitje handige zakjes voor bijvoorbeeld een speeltje en/of flesje.

Knoeien is met baby’s niet te voorkomen. Maar gelukkig kan het hard plastic eetplateau van de kinderstoel worden verwijderd en met de hand onder een lauwe kraan worden afgewassen. Het afneembare eetplateau is bovendien BPA vrij, inklapbaar en kan worden opgeborgen in een extra meegeleverd draagtasje. Zo blijft het eetplateau netjes en schoon wanneer je deze even niet gebruikt!

Het comfortabele zitje is voorzien van een ruime voetensteun zodat de beentjes ook een fijn en veilig plekje hebben om uit te rusten. Het zitje kan met een vochtige doek eenvoudig van het frame worden afgenomen maar is bij grotere vlekken ook van het frame te halen voor een grondige was in de wasmachine op 30 graden.
Zoekertjesnummer: m2051572040