kinderkast klein maar met veel ruimte nieuw nergens goedkoop

€ 199,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 25,00
460sinds 29 feb. '24, 11:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeKast
Hoogte105 cm of meer
Breedte75 tot 100 cm
Diepte50 tot 70 cm

Beschrijving

Algemene Specificaties
De Draaideurkast is een kast met 2 Deurs. Deze Draaideurkast bevat standaard vijf legplanken en een stang. De Draaideurkast Lina is 190 cm hoog, 89 cm breed en 53 cm diep. De binnenzijde van de kast mooi afgewerkt. De kast is te installeren met de meegeleverde installatiehandleiding. Tegen meerprijs kunnen wij ook deze kast installeren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Design & Specificaties
De Draaideurkast Lina is heeft een fraai en tijdloos design. Met gemak kunt u de deuren verschuiven. Het draaisysteem is zo opgebouwd dat u bij het laatste stuk de kast handmatig kunt sluiten om geluid en tegendruk te voorkomen.
Bestelling
Na bestelling van uw Kledingkast, nemen wij contact met u op voor de bezorgdatum en tijd. Wij bezorgen onze producten uitsluitend de weekenden. Afhankelijk van uw woonplaats en bestelling hebben wij een bezorgtijd van 0 tot 14 dagen. Bestellingen naar Duitsland en België hebben in principe een langere levertijd. Voor deze leveringen komen er ook transportkosten bij.
Vragen?
Indien u nog vragen heeft over dit of een ander product, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Voor real live foto's van onze producten zou u ons kunnen appen. Hierna kunnen wij real live foto's per app doorsturen. Mits we deze foto's ook daadwerkelijk hebben. +31481700209
Garantie
Al onze producten hebben een standaard fabrieksgarantie. Afhankelijk van het product varieert deze tussen 1 en 2 jaar fabrieksgarantie. De garantievoorwaarden kunt u nalezen op onze website onder het kopje algemene voorwaarden.
Zoekertjesnummer: m2086709688