Zwanger? Baby? Check out: Wasbare luiers | Voordeelpakketten

€ 114,00
Verzenden
2825sinds 12 jan. '22, 11:28
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

Zwanger? Op zoek naar duurzame start voor je kindje?

Met SmartAss wasbare luiers 2.0 bespaar je afval en geld!

Een SmartAss VOORDEELPAKKET bevat alles wat je nodig hebt aan herbruikbare luiers en toebehoren en dit vanaf de geboorte tot jouw kindje zindelijk is. Er zijn pakketten voor wie er voltijds, deeltijds of sporadisch mee aan de slag wilt.

De SmartAss pocketluiers zijn makkelijk in gebruik, comfortabel voor je kindje en gemaakt van de beste stoffen. De SmartAss luiers zijn verstelbaar in maat met behulp van drukknopen aan de voorzijde. Afhankelijk van de bouw van je kindje zijn de luiers geschikt vanaf 4kg tot ongeveer 15kg. De luiers hebben een waterdichte, maar ademende buitenlaag en de binnenkant is gemaakt van een zachte superabsorberende stof, zodat de billen van je baby langer droog blijven en de luier niet lekt. Alle luiers van SmartAss hebben dubbele lekgoten, wat de kans op doorlekken en spuitluiers minimaliseert. Elke luier wordt standaard geleverd met twee vierlaagse bamboe inleggers met microvezel kern. Met deze inleggers kan je het absorptievermogen aanpassen aan de noden van je kindje.

Specifiek voor wie voltijds en ook ‘s nachts wasbare luiers wil gebruiken, en vooral voor oudere kindjes, zitten er ook een paar nachtluiers in de voltijdse pakketten. Voor oudere kinderen die veel plassen is een nachtluier de ideale wasbare luier om droog de nacht door te komen. De nachtluier bestaat uit twee delen: een absorberende basisluier en een waterdicht overbroekje. Het overbroekje en de absorberende luier inc. duoset inleggers (bamboe inlegger + hennep booster) vormen samen de perfecte nachtluier.

De SmartAss luier is een wasbare luier 2.0 omdat deze net zo makkelijk is als een wegwerpluier, dankzij de snelle vochtopname, het hoge absorptievermogen, de slanke pasvorm, en de korte droogtijd. De SmartAss wasbare luiers 2.0 zijn wasbare luiers made easy, comfortabel & cute!


VOORDEELPAKKETTEN

    • 6 pack: €114
    • Starterspakket: €139
    • Parttime pakket: €245
    • Fulltimepakket: €449
    • Luxuryfulltime pakket: €524

Bestellen kan enkel via: www.SmartAssDiapers.be


Check op onze website ook zeker onderstaande pagina’s:

Informatiepagina

Wasbare luiers, hoe werkt het?

Hoe werkt een wasbare luier? Hoe verschoon je er eentje? Wat doe je met de stoelgang? Wat heb je nodig? Wat zijn de voordelen? Zijn er ook nadelen? . . .

Op onze informatiepagina, verneem je ook alles wat je moet weten om van start te gaan met wasbare luiers… (b.v. premies aanvragen, info sessies, ...)


Cost & Planet Saving Calculator
Reken zelf je besparing op maat uit met de Cost & Planet Saving Calculator

www.SmartAssDiapers.be


--
SmartAss is een ecologisch en duurzaam Belgisch merk. Wij geloven in een nieuwe generatie die het ook verdient om op een schone planeet op te groeien. Daarom ontwierpen we lokaal een unieke, moderne en duurzame luier die gebruikt kan worden van baby tot peuter. SmartAss is een wasbare luier 2.0: slim, modern en supereenvoudig in gebruik. Poepsimpel. Om jouw afval te verminderen en steeds opnieuw te gebruiken. Onze luiers zijn beter voor de billetjes van je kindje, je portemonnee én voor onze planeet. Met SmartAss wasbare luiers 2.0 zorgen we er samen voor dat de ecologische voetafdruk van je kindje zo klein mogelijk blijft. Hierdoor zetten we samen babystapjes voor een beter klimaat en een betere wereld – één luierwissel tegelijk!

Volg SmartAss op sociale media:

https://www.instagram.com/smartassdiapers.be/
https://www.facebook.com/SmartAssDiapers.be
Spread the word & Share SmartAss!
Thanks for being awesome!
Thanks for being a SmartAss!
Zoekertjesnummer: a90129663